Kevko kuruları attırdım çöpe heryeri eşime çamaşır suyu ile sildirdim. Aksilik o odada bebeğin puseti, hastane çantası vs vardı.. içlerine girmiş midir😣😣 Puseti sarmıştım içinden bişry çıkmadı. Valizi açmaya henüz vaktm olmadı umarım girmemiştir içine. Hipo ne bu arada? Hipo ile sil demişsin ya
Evde kurt
DenizCeylin camasir suyu aynı hypo iyi etmişsin iyice bak pusete bisey olmaz korkma gördükçe yakala at dışarı benimde başıma geldi
DenizCeylin bizimde başımıza geldi önce kurt şimdi de fare
Ay az önce eşimle temizledik bizde kuru acı biberi poşete koymuştum o yapmış sildi eşim sağolsun bütün dolaplara baktık yoktu şükür türemiyor hemen korkma
Ysm0307 nasıl temizlediniz
nk718 ay ağlıycam ya yok biz temizledik ara ara çıkıyor. Korniş aralarını bile temizledik. Dokunmadığımız yer kalmadı. Haftaya doğumum var uğraştığım şeye bak😭😭
Çözüm önerisi olan var mı kızlar?
DenizCeylin kurtlanmis olan kuruları attım halıyı yıkamaya yolladım süpürdü sildim geçti kurt basit fareyi hiç bulamıyoruz ama her gün pisliğini temizliyoruz
Ysm0307 o da ayrı bir fena olmuş. Tuzak kurmak lazım galiba. Bende yine ara ara kurt buluyorum. Doğuma 1 hafta kala böyle bişey olması çok kötü oldu benim için keyfim hiç yok.
DenizCeylin Allah Allah geç mi fark ettin hemen türemiyor onlar ya Allah kolaylık versin canım bir an önce biter inşallah
nk718 kullanmadığım odaydı kapısı kapalı duruyordu😐azaldı galiba öğlenden beri ortalarda yoklar😃bitmişlerdir inşalalh
DenizCeylin haklısın kurt kelebek olup uçuyor ama görünen şeyler en azından fare uyurken bizi yer mi diye korkuyla yaşıyorum
Ysm0307 😏allah yardımcımız olsun