FatosNazim53 Aaaysee en son bana da kız dedi ama emin değiliz biz hala. Detaylı ultrason da sorcam yine. Kız olarak da eşimle birlikte ortak karar Tomris diye düşündük.
Aaaysee FatosNazim53 hayırlısı olsun canım insaAllah 🌸🤍 senin eşin de bu ne tombiş gibi demedi mi @cahillesohbetikestim 😂 anlamı nedir pek duymadım da merak ediyorum
FatosNazim53 Aaaysee hiç bir sey demedi hatta güzel isim olabilir dedi. Eşim daha çok eski türk kızı isimlerini seviyor.
Makarnaasigi Aaaysee Benimki henüz belli değil ya🥲Ama artık öğrenmek istiyorum adiyla sevip guzel kıyafetler almak istiyorum bakalım hayırlısı ❤️
FatosNazim53 Aaaysee Gökçil, elçin, Dora,bigem,alçin, mayda, börçe. Bunları eşim söyledi bana valla ilk duyunca şok oldum tabi ama beğendim. 😁
Summerwine Aaaysee devlet kuşu ve Türk mitolojisinde kadın ve çocukları koruduğuna inanılan tanrıça 😍
Aaaysee Kristialia leo zaten Aslan demek neden böyle bir sey tercih ettiniz acaba,yanlış anlamayın sadece merak :)
Paramedik16 Aaaysee gayet güzel bir isim 😊Bizimde Efe ve Ege olucak ikiz 🥰 rüyamda görmüştüm bu isimleri eşimde beğendi çok şükür 🥰