Aaaysee Nursl7 yaa ben de Meyra ismini çok seviyorum hatta hep iki seçenek arasında kaldım çok güzel bir isim 😍🌸
Nursl7 @Aaaysee benimde sabah uyandığımda aklımda kalan isimdi kızım şimdi 20 aylık 22+6 haftalıkta hamileyim bu da erkek ama isim bulamadı eşim hala ilk ismi o koyacak bekliyorum 😃
Aaaysee Nursl7 oy oy masaAllah 😍 ne güzel iki meyveden de tattırıyor Rabbim çok şükür,sağlıkla gelsin paşa 🤍
Makarnaasigi Aaaysee Peki güzel değili kabul etmeyip güzel ve çok güzel koyman shsndjshs yerim seni sapsal😂😂😂Valla hosuma gitti Afra 🥰
Aaaysee Makarnaasigi ahahaixdkdklsls çünkü çok güzel ama teyzesii 😂😍 çok teşekkürlerr bebişim 😽 senin ne olacak
Nursl7 @Aaaysee bende mete ismini çok düşündüm ama eşim istemiyor babam da o zaman aybars mete koyun dedi 😃 eşimde diyor babanın dediği ismi koyarsam babama haksızlık olur diyor
Makarnaasigi Aaaysee Benimki henüz belli değil ya🥲Ama artık öğrenmek istiyorum adiyla sevip guzel kıyafetler almak istiyorum bakalım hayırlısı ❤️
nilsmomy Aaaysee bence de güzel ama aile içinden beğenilmeyince koyasım kaçtı 🥲 Mira da babamız buldu bakalım artık karar değişmezsek tabi😂
Nursl7 @Aaaysee valla merakla bekliyorum ilk Bi Akif olsun mu dedi bende olur dedim neyse doğuma daha çok var dedi bizi kızıl derili zannediyor galiba çocuğun 10 yaşına gelip kahramanlık yapmasını bekliyor zaar 😃😃😃😃
momysss cahillesohbetikestim benim oğlumun adı mete söylerken çok sempatik oluyo yanına asilde düşünebilirsiniz:)