gucluanne80 ogretmenHnmm ediyorum canımmm sende bana dua et de Sağlıklı bir gebelik olsun kalp atışını duyayım inşallah kan vereceğim yarın
gucluanne80 Ahmus26 mart da kürtaj oldum nisan Mayıs Haziran da korundum Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım işte kasım da hamile kaldım bu ay klomen ve duphaston ecopirin kullandım 5. Ayda
gucluanne80 Ahmus26 Allah en kısa zamanda nasip etsin görmek bile bu mutluluğa yetti gerçekten. İnşllah sağlıklı sıhhatli olur sağlıklı olsun da birinci kürtaj olunca korkarak ilerliyorum ama hayırlı olanı iyisiyle versin rabbim
gucluanne80 Aysefe333 ederim canım etmez miyim aile gibi olduk bunu hissettim testi nasıl nerden atacağımı şaşırdım fark ettim ki baya dert ortağı olmuşuz 🥰
Beyzaa-123 gucluanne80 benim de aynen böyleydi şu an 29 haftalık hamileyim 🥹 hayırlısı olsun inşallah çok güzel bir süreç olur❤️
Kvser gucluanne80 yaaa hayırlı olsun darısı inşallah bizlere olur camım benim .🙏🏻🥰 inşallah sağlıklı kalp sesini duyarsın . Bu ay bende klomen kullandım kaç milim yumurtanız gelişmişti ve belirtileriniz nelerdi ne zaman başladı benimde bat 5 Aralık 🙏🏻🥺
gucluanne80 Kvser aminnnn çok teşekkür ederim 😍😘♥️ Belirtim sıcak basması sivilce kabızlık bel ağrısı baş ağrısı idrara sıkıştım ama o bugün oldu sadece
gucluanne80 Kvser adetim 1 Aralık yumurta da 17 ve 21 di yanılmıyorsam inşallah sizin de olur doktorun dediği günleri aksatmayın
Sariilayda16 gucluanne80 vermedim adet oldu diye ama yarın ilk iş acile gitmek olacak adetim olağanın dışında geldiğini fark ettim düşük olabilir diye hissediyorum
gucluanne80 Sariilayda16 evet kanda günüm gecikti diye baktırın düşük olduysa bile hcg yüksek çıkar ondan bile anlarsınız normalden şiddetli ve ağrılıyla adetiniz anlarsınız zaten