Ebrarliva Seymanur-2145 anasayfa 3 çizgili bir yer var oraya basın orda resim yükle yazior zaten resmi yüklendikten sonra en altta bir link cikicak kopyala yazior kopyaliorsunuz sonra istediğiniz yerde yapistirabiliyorsunuz
Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi evettt erkek kuzum nasıl anladın maşallah 🧿 Bugün muayene oldum daha 13 haftalık ama doktorum %90 erkek dedi yanılma olur mu bilmiyorum 🤷♀️
Mustafayigitvebeytugannesi Zln2152 canım çıkıntı gördüm %85 flan erkek ama haftası küçük ilerde değişebilir belki değişen çok var 😊 birde iki oğlum var birde karnımda var oda erkek 😂😂 erkek bebişi hemen anlamam normal 😂😂😂
Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi ahahah sende erkek çok maşallah deneyim de illa ki olur 😂 Yanılma olur mu bilmiyorum balım doktorum kesin erkek bu dedi de bakalım özelde takipliyim. Sana bacak arasını da atıyım ben 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Zln2152 aynen çok var 😂😂 daha dördüncüyu denicem 😂😂 kız istiyodum çünkü 🤭 at bakım canım 😊
Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi ahaha doktorum da en son erkek oğlu erkek bu dedi 😂😂 ay ne bilim canım yanılma çok oluyor yA o yüzden 😂