Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi ahaha doktorum da en son erkek oğlu erkek bu dedi 😂😂 ay ne bilim canım yanılma çok oluyor yA o yüzden 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Zln2152 ben 20+5 günlük oldum üçüncü gebeliğim iki tane oğlum var buna da erkek dedi doktor ya yanılma olsun diye en başta bekleyen benim 😂😂 sıramı almayın lütfen 😂😂😂😂😂
Suna34 @Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/JG2NAI Rica etsem banada yorum yaparmısınız tahmininizi merak ettim
Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi ahahaha inşallah seninki yanılma olurrr 😂😂 ama bebişin geç göstermesine rağmen erkek demişler sen be hissediyorsun🥰😂
gmzhrn Mustafayigitvebeytugannesi buradan yorumlayan bir arkadaş da erkek dedi bakalım ne çıkacak teşekkür ederim canım. kızıma.bir erkek kardeş gelir hayırlısı ile inşallah
Mustafayigitvebeytugannesi Zln2152 yani ultrason resminden anlamıştım erkek olduğunu ama kalbim hep kızdan yana olduğu için üzerine dusmemistim ama kesin yani erkek biliyorum benimkisi bir ümit işte 🤗🤗
Zln2152 Mustafayigitvebeytugannesi ah kuzum ya olsun böylesi hayırlı demek ki inşallah rabbim gönlüne göre de verir 🥹😍
Mustafayigitvebeytugannesi Aysglkpck canım kafa yapısı erkeğe benziyor bebişin duruşu da Kiza benziyor ama bilemedim sanırım %80 erkek 😊