BeycanNazlstgl Kubrarecep 20 dakika kadar kalmıştım. Doktor Berhan bey ilgileniyor zaten detaylı ultrasyonla ben memnun kaldım açıkcası zaten kendisi açıklamıyor bebeğin durumunu Osman bey açıklıyor.
Elcan Eceguclu35 hayirlisiyla kucagina alir insallah bebegini. Sezaryan kendi istegi mi? Evet hastane sakin bi hastane benimde o hosuma gitti ama doktoru hic tanimiyorum sadece internette ki yorumlardan yola cikarak gidicem.
ghost35 Bende egepole gidiyorum merak ettıgım bısey var haftasonu yada gece dogum oldumu doktorlar nobetcı doktora bırakıyormuş kendılerı gelmıyormus dogrumu bılgnız varmı? Bı sonrakı gıdısımde sorucsm ama
Eceguclu35 ghost35 evet doğru canım gece doğumun olursa nöbetçi doktor giriyo kendi doktorun gelmiyo malesef
ghost35 Eceguclu35 Elcan sırf bu yuzden gitmeyesimvar ama doktorumuda cok sevıyorum cok tereddutteym o gırmıcekse bı anlamı da yok ama bakarsn o varken gelır dıyorum napsam blemedım
Tugbamete Nil35 hadi ya çok geçmiş olsun canım bende ümran hanımın ilgisinden çok memnunum rahat bir doktor olması benide rahatlatıyor bide her sıkıntıda telefonla yardımcı oluyor sağolsun inşallah doğumlarımız da iyi geçer sizin kaç haftalık şimdi
Tugbamete Nil35 olsun canım yeter ki sağlıklı olun gerek yatarak gerek ayakta hepimizin amacı sağ salim dünyaya gelmeleri bugünler elbet geçiyor 🙏🏻
Limonannesi Kubrarecep muayene ve doğum ücretlerini biliyor musunuz acaba bir de normal doğum yanlısı bir doktor mu bilginiz var mı
Kubrarecep Limonannesi sigortalıyım 75 tl ödüyorum herşey güzel giderse normal olacak inşallah bir aksilik olursa sezaryen ama daha konuşmadık Osman beyle inşallah bir sıkıntım olmaz da normal olur ilk doğumum normaldi çünkü