Elcan Eceguclu35 nasil memnun mu hastaneden ve doktordan? Ben istanbuldan gelicem dogumumu izmirde yapicam resat beye randevu aldim ama daha emin degilim orda yapip yapmakta egepolle arasinda kaldim. O yuzden arastiriyorum daha.
Eceguclu35 Elcan memnun hastane çok kalabalık olmuyor diyo doktor da normal dedi pek konuşmuyormuş ama bilgili bi doktor az ve öz konuşuyo dedi haftaya da doğumunu gerçekleştircek sezeryan
Simgeoncuozer EzgiDurdu Evet ya cigliye uzak kalıyor ama o taraftada vardir mutklaka onerilen doktorlar yazmislardir
Yagmur1991 Eymeninnannesii aynen benim folik asitimi 4.cu aydan sonra bıraktirdi.daha kan vitamin yapı vs yazmadı size vergimi ilaç?
Eymeninnannesii Yagmur1991 bana da vermedi, sadece kansızım diye demir hapı ve el ve ayak bileklerimde ağrılarımdan dolayi magnezyum kullanıyorum😇
Kubrarecep BeycanNazlstgl bende oraya gidiyorum benimde doktorum Osman bey size birşey sormak istiyorum cuma günü ayrıntılı ultrason var ücreti ne kadar acaba siz yaptırdınız mı bende Osman beyden çok memnunum
Nesliern Kızlar ben İzmir’de ikili tarama yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz bir yer varmı acaba bide fiyat bilginiz varmı
Elcan Eceguclu35 hayirlisiyla kucagina alir insallah bebegini. Sezaryan kendi istegi mi? Evet hastane sakin bi hastane benimde o hosuma gitti ama doktoru hic tanimiyorum sadece internette ki yorumlardan yola cikarak gidicem.
mucizemizibekliyoruzz landarch81 haftanız erken diye söylememiş olabilirler evet. Can hastanesi iyi ve güzel ya. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😊
landarch81 mucizemizibekliyoruzz inşallah ben 28. haftadayım. Sizin doğum yaklaştı sanırım. Benden önce olur büyük ihtimalle. Hastane ile ilgili deneyimlerinizi fırsat bulur da paylaşabilirseniz çok iyi olur :) Sağlıkla zamanında gelsin bebişler ^_^
mucizemizibekliyoruzz landarch81 evet 35. Haftaya gireceğiz biz 😊 erken doğum riskimiz vardı 24. Haftadan beri vedat bey sağolsun son haftalarımızı görüyoruz sayesinde. Tabi mutlaka iletişime geçeriz doğum hikayemi paylaşırım zaten sorularınızı yazarsınız 😊
Elifn mucizemizibekliyoruzz merhaba acaba vedat beyin verdiği fiyat ocaktan sonra değişir mi yeni gidenler için?
Aybuke35 Sinemiraz Evet çok memnunm ve 3 hastane gezdim onun kadar bilgili ve candan ilgilenn bir dr görmedim