BeycanNazlstgl Bende karataş hastanesine gidiyorum. Doktorum Osman Çelik ve çok memnunum. 33+5 olduk heyecan dorukta💕
Kubrarecep BeycanNazlstgl bende oraya gidiyorum benimde doktorum Osman bey size birşey sormak istiyorum cuma günü ayrıntılı ultrason var ücreti ne kadar acaba siz yaptırdınız mı bende Osman beyden çok memnunum
EzgiDurdu Melisozuygunlar ayyy öyle çok seviyorum ki o doktoru . Önceki iki gebeliğimde ona gidiyordum ikisi de üst üste olumsuzlukla sonuçlanınca bir daha o kliniğe adım atamadım gittiğimde hep aklıma o kötü şeyleri duyduğum anlar gelir diye. Halbuki yine o doktora gitmeyi ne kadar da isterdim muhteşem bir klinikti harika bir doktordu. Saçma sapan bir takıntı yaptım işte ☹️
ozgeya EzgiDurdu hamileliğimi ve doğumumu Medicalpark’ta Volkan Emirdar ile tamamladım. Çok ama çok memnun kaldım,başka doktor olsaydı bu kadar cesaretli olamazdım.Bundan sonra da kendisine devam edeceğim herşeyde.
DilekY35 EzgiDurdu karataş Hastanesi'ne gidiyorum doktorumuz Aysel hanım ve çok memnunuz ❤ 24+4 deyiz
Birtanesi84 landarch81 bende bugün araştırdım volkan beyi acaba başlasam mı diye hastane ile birlikte 5100 tl olduğuna emin misiniz
Twinmomtobe EzgiDurdu canım ben Karataş hastanesine gidiyorum Arzu Akara her gittiğimde 4boyutlu görüyoruz kızlarımızın yüzlerini
Kenanizm18 EzgiDurdu bende egepole gidiyorum :) ve sanırım o kalabalık bi bana denk gelmiyor doktorumda en az yarım saat ilgileniyor ☺️
Ecece Suleberkan canım ya ben Nurdan hanıma gidiyorum ama çok memnun değilim ev yakın diye Sadaya gitmek istiyorum özlem hanım gerçekten ilgilimi ?