Asilinannesi16 Kevko O yüzden çok yoruluyorum sadece pazar günü tatil şuan 22. Haftadayim ama valla sabahlari aetik zulüm gibi aksam olsun diye bekliyorum hep
Ftmcgdms Asilinannesi16 benim bildiğim 32 den sonra işveren sigortayı isterse yatirabiliyor ama sigortanız devam ediyor ve maaş değil rapor parası alabiliyorsunuz oda maaşınız kadar olmuyor.
Asilinannesi16 Ftmcgdms Evet öyleymiş isvereninde bilgisi yok heralde çünkü bana hiç Boyle soylemedi simdi burda sizlerden öğrendim 🥺
Aceyaman Asilinannesi16 normal rapor on gün on gün alabilirsin devlet SGK yatiriyor 32 olunca da doğum raporu alıyorsun
Kevko Asilinannesi16 canım sabah 8.30 akşam 17.30 arasi çalışabilirsiniz yasal suc işliyor işverenin malesef yanlış olmuş
Asilinannesi16 Kevko Hamile değildim ise başladığımda ve ihtiyacım vardi bu işe o zaman kabul ettim sozlesme yaptilar ve imzaladım malesef 🥺🤦🏼♀
Asilinannesi16 Kevko Araştırdım haklısın ama ben sözleşmeyi imzaladım şuan ne desem fayda etmez galiba
zezenur Asilinannesi16 özel bir klinikte mi çalışıyorsunuz. Ben de diş hekimiyim ve özelde çalışıyorum. 28. Haftadayım. Ben doğumdan önce ve sonra devletin sigorta ve maaş desteği olduğunu bilmiyordum. İşten ayrılınca maaş kesilir sigortamı da kendim yatırırım diye düşünüyordum
Asilinannesi16 zezenur Evet özel klinikte çalışıyorum 32. Haftada doğum iznine ayriliyoruz o sirada sgk rapor parasi ödüyor sonrasindada 8 hafta ödüyor ise başlayana kadar yani doğum oncesi 8 hafta doğum sonrasi 8 hafta seklinde 32. Haftada ayrilabilirsiniz izne
Kevko Asilinannesi16 git rapor al 10 gun sonra bir daha al bir daha onlara ceza olsun ne demek sözleşme ya