Kevko Asilinannesi16 kolay kolay kimse 1 ay rapor vermez doktorlar kendini riske atmıyor gidip konuş durumunu kotu olduğunu ayakta zorlandığını söyle bu şekilde
Aceyaman Asilinannesi16 normal rapor on gün on gün alabilirsin devlet SGK yatiriyor 32 olunca da doğum raporu alıyorsun
Kevko Asilinannesi16 şunu demek istiyorum 32+0 olmadan izine çıkamazsın. Doktoruna gidersin zorlandığını ayakta çok durdugunu ağrılarının çok olduğunu soyle 1 haftalik rapor felan verir böyle boyle idare edeceksin başka yolu yok canım
Bebekdelisi Kevko ben 5 haftadır evde yatıyorum sorun çıkarmadılar tek merakım rapor vermeden muayne yaparlarmı cunku acıklık var artık alt muayne dayanamaz oldum
Asilinannesi16 Bebekdelisi Valla ben doktoruma söyledim tamam veririm dedi özel klinik ama benim devlet mi sizin ? Devlette NASIL bilmiyorum valla
Bebekdelisi Asilinannesi16 muaynehane canım hastane bağı yok devlette hallet dedı ama Muayne edermı tam gününde gidicem
Kevko Asilinannesi16 olur tabi versin iste sonra git sağlık ocağından al bu sekild3 idare et canim kac gün çalışıyorsun ne işi yapiyorsun
Kevko Ben yorulmustum doktordan gidip 5 günlük izin aldım 9 gun etti bu şekilde zaten riski bir durum varsa mecbur rapor verecek doktor iş y2ri bir şeyde diyemez cikaramaz
Asilinannesi16 Bebekdelisi Eskidendi o sgk anlaşması şartı doktorun raporu vermedi yetkisi var ise verebiliyor rapor sgk ile anlaşması olmasi şart degil
Bebekdelisi Asilinannesi16 yetkısı varmı onu sormadım canım bır sorayım ben hastane bağı olmalı sandım mesela ılac yazsa ozel reçete paralı hep
Asilinannesi16 Kevko diş hekimi asistaniyim sabah 8 buçuk akşam 7 çalışıyorum hep ayaktayım 2 doktoru ben asiste ediyorum canım çıkıyor valla eve gelip ağladığımı biliyorum ayaklarimkn belinin agrisindan
Kevko Asilinannesi16 ne demek canım yorulmussun sen aklına gelmemiştir böyle boyle idare et tamam mı az kalmış hasta numarası yap sen hamil3sin ise yarar sağlık ocağına git böyle yap inan çabuk geçer
Syd53 Asilinannesi16 32 ye kadar çalışmanıza gerek yok normal istiharat raporu yazabilir doktorunuz ben cumartesi günü görüştüm doktorumla 32 den önce istirahat raporu yazılabilir dedi
zezenur Asilinannesi16 özel bir klinikte mi çalışıyorsunuz. Ben de diş hekimiyim ve özelde çalışıyorum. 28. Haftadayım. Ben doğumdan önce ve sonra devletin sigorta ve maaş desteği olduğunu bilmiyordum. İşten ayrılınca maaş kesilir sigortamı da kendim yatırırım diye düşünüyordum