[silindi] Vay be helal olsun ben hazır yemeği ısıtıp yiyemiyorum gerçekten bunları yapabiliyor musunuz 😄
Aenia cennetmelegininannesi Teşekkür ederizzz, yapın bir bulgur Bi çorba gitsin 😒 halim olmayınca iki çeşit tamam ,onlar da en basitlerinden veya aklıma yemek gelmeyince 🤣
Prenses34_annesi cennetmelegininannesi kesinlikle çok güzel ya tam bir kış çorbası yani böyle yanına hiç birşey yapma ekmek doğra içine tabak tabak yenilir herkes sevmek zorunda değil ama nasıl sevilmez böyle bir çorba birde kendin yaptıysan hem gönül rahatlığıyla icebiliyorsin hemde emeğine değdi diyorsun annem ile yazın sıcağında çatıda yapmıştık 🥰
Kirmizibalik1 Tavuk hasladim dittim, suyundan da nohutlu pilav yaptim. Bide ezogelin cekti canim bol limonlu. Ayran yapariz. Bitti gitti Allah olmayanlara daha cogunu versin 🌹
Deletedmom_27 cennetmelegininannesi boncuk makarna salatasi mercimek koftesi kara lahana sarmasiiii muhallebili cilolatali kek
Nursl7 @cennetmelegininannesi sağol gel beraber olsun kızımla menümüz bu eşim gece 12 de gelecek kül kedisine dönmeden inşallah 😃😃😃😃😃😃