ilkimbebee Annelerr travel sistem bebek arabası hangi marka almam lazım hangisi iyi bilgilerinizi istiyorum 🌸
Alparslaninanneesii ilkimbebee joell truva füme kullanıyorum aşırı memnunum sadece ilk geldiği zaman açılıp kapanmasında zorlanıyor insan ama kullandıkça yumuşuyor
SebnemRasit ilkimbebee prego quantum aldım ben daha kullanmadık ☺️ İnşaallah şuanlık görünüşü felan güzel bide iç hacmi büyük travel olmadığı hali. Ayaklarında korumalıkta var kış için felan çok iyi diye düşünüyorum.
Chiko ilkimbebee baby plus canyon travel sistem v2 Henuz kullanmadim ama cok pratik ve pusetli cikiyor takiliyor cok begendim tekerleri de buyuk cok saglam ve her sekle giriyor
MeltemEA Bende şurda durayım🙃Bütün haftasonu araba baktık,travel sistem kolay katlanıp aşırı ağır olmayan sağlam bir arabaya karar veremedik.Bende arayıştayım
MeltemEA ilkimbebee herkesin bütçesine göre bişeyler var tabi ama çok pahalı bence ben mamas&papas istiyordum puseti kendisi aparatları filan 18 bine filan geliyor örneğin.Kaç sene kullancazki
Meribiri1 Ben cybex düşünüyorum sürüşü hafifliği kolay kapanışı beni cezbetti eşimi de fiyatına ikna edersem 😄
sedamom00 ilkimbebee normalde araba 3 bin 800 TL ama puset ücreti de içinde değilmiş toplam 4 bin 700 TL verdik gerçekten en uygun en iyi buydu
Chiko ilkimbebee ebebek magazasinda modelini inceledim hepsiburada dan siparis ettim tasimasiyla ugrasmadim fiyat olarakta uyguna geldi.