Haticesekerci irem01 ay çok teşekkür ederim çok istiyoduk zaten 6-7 aydır hep oydu buydu hayırlısıyla inşallah 🙏💕
Haticesekerci gamzesonmez teşekkürler kuzumm🥰 evet muhtemelen o yüzden istediler çarşamba günü yine gideceğim 🙏
Haticesekerci gamzesonmez kuzum kese oluştu çok şükür 22 aralıkta bebeği ve kalp atışını duyarız dedi doktor heyecanla bekliyorum 🥰
Haticesekerci Koalammm evet gecikmişti canım 8. Gün pozitif gördüm çok silikti. Hatta 6. Gün yaptığımda negatifti
Koalammm Kızlar benim yumurtlama gunum geçti ama ben arada bir ovulasyon testi yaptım bugün t çizgisi koyulasmaya başladı sizce hamilelik olablrmi yoksa ikinci yumurtlama olabilir mi adete üç gün var yumurtlama olur Mu sizce tekrardan
ogretmenHnmm Haticesekerci merhaba canım bende dun ogrendim hamile oldugumu 54.6 degerle ogrendim. Doktora ne zaman gittin ilk
gamzesonmez Haticesekerci ay çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla gelsin inşallah💖
Haticesekerci ogretmenHnmm ay çok sevindim canım 🥰 ben pazartesi kan vermiştim. Doktorumu aradığımda cumartesi gelmemi söyledi. Ama gitmeden önce 2 günde bir kan verdim yükselişi nasıl diye