Ledeyna21 Deletedmom_69 ben de sabah okula giderken tahinpekmez gece uyumadan önce pekmez tereyağı limon damladı boğazı yumuşasın diye veriyorum iyi oluyor ama sonra tekrar ediyor
Siracinannesi Deletedmom_69 şuan hala kullandığım vitamin var biraz toparladı ama ne kadar bişey kullansam da illaki hasta oldu hep canim pek te bişey yapılmıyor
Rabia04_09 Deletedmom_69 Şu sıralar inanılmaz bi salgın var zaten tahlil vs yaptırdınız mı? Benim bir arkadaşım da öyle oğlu rahatsızdı daha sonra arkadaşıma ondan da eşine sürekli döngü halinde bulaşıp duruyordu 15 gün boyunca ara ara çıkan ateş halsizlik grip hali vücut ağrısı vs ama ne ilaç kullandıysalar değişiklik göstermedi doktor sadece muayene etmiş ilaç verip yollamış. Bende en aZından tahlil yaptır 15 gündür geçmeyen ateş hiç normal değil dedim bugün tahlil vs yaptırmışlar donuz gribi çıkmış o yüzden böyle geçmeyen bir hastalık söz konusuysa gerçekten bütün tahlillerin yapılmasında ısrarcı olun Allah korusun ne olur ne olmaz
Deletedmom_69 Rabia04_09 geçenlerde yaptırdık kızıma tahlillerine bakıldı ama birşey çıkmadı ona baktılar mı bilmiyorum ama bizimki geçiyor dönüyor sürekli sirkülasyon şeklinde bize bulaşmıyor iki küçük arşında gidip geliyor 🤷🏻♀️
Ledeyna21 Deletedmom_69 aynen bizimde öyle iki kardeş birbirine bulaştırıp dönüyor 10 15 gün toparlıyor sonra tekrar bizimde tahlillerimiz temiz çıktı
cansualisa Deletedmom_69 çok geçmiş olsun antibiyotik kullanmanıza şükür gerek kalmadan önlem alıyorum kuzum probiyotik veriyorum hafta da 2 gün tavuk suyu çorba 2 gün ilik kuzu kemik kaynatıp veriyorum çabuk toplanıyor.
Bebeginehasret Deletedmom_69 butun cocuklar ayni canm 1 2 senede bagisiklik kazanacaklar vitamin takviyesi mtlaka veriyorum ocean vitamini ile balik yagini kullaniyoruz arti olarak mtlaka hergun tereyagini eritip icine pekmez koyup limon skıp yediriyorum yatmadan öncede 2 3 tatli kasigi dut pekmezi veriyorum masallah ben faydasini gördum canm
Papatya111 Deletedmom_69 bizde aynı durumdayız malesef ne kullandiysak ne yaptıysak 10 gün iyi 1 hafta hasta 😒
Sumeyyeabdi Deletedmom_69 bizde zor alıştik zaten basa dönmeyiz inslalah yarın gonderim diyor krese oğlanı diyor esim
butterfly35 Deletedmom_69 benim ablamında çocuklar öyle. Yeğenim kreşe başladı oda kardeşide hasta oldu gözlerine vurdu enfeksiyon. Antibiyotik kullandılar ama bi türlü toparlanamadılar sanki iyileşemeden tekrar hasta oluyor gibiler.
Denizegeabioluyor Oglum 2. Sinifa gidiyor okul basladi baslayali cocuk hasta iyilesti gibi oluyo sonra hemen tekrar hastalaniyor ne yapacagimi bilmiyorum sise sise antibiyotik kullandik inat ettim kullanmayacagim antibiyotik cunku artik işe yaramiyor