Benm kızımda öyleydi öksürük ve burun bi tıkalı bi akıyo önce doktoruna gotrdum ilk senemiz olduğu için bağışıkligimiz da kuvvetli olmadığı için ilk seneler hep olurmuş bu bide zatn ortalikda hastalk varmş virüs gbi adı dahi dha bilinmior ve bütün cocklar aynı sebepten gelior dedi bize bi geniz açıcı sprey verdi bi antibiyotk bide çiğneme hapı verdi ek olarak bağışıklık için balık yağı ve bitane dha spreyle ağıza sıkılcak bi yağ verdi ve o ara kızımın ateşini ve ishali olup olmadığını flan sormuştu kızım da o belirtiler yokdu ozman nyse kullandik bu arada okul göndermedim evde dinledi o haftadn snra zatn ara tatil girdi bi hafta geçti kızım iyileşmedii tekrar doktruna götürdüm bu sefer hiç hali yoktu ateşi yükseliyordu kusuyordu kan , idrar ve ciğer filmi istedi gittik yaptik onlari geldik bize serum bağladılar serumla kendine geldi snra tahliller çıktı doktr baktı ve kanında enfeksiyon var dedi damar yolu da açıktı dha ordan antibiyotk verdiler snra bska bi antibiytik yazdı ( suprax ) bunu bi hafta tek kullan dedi diğerlerini 1 ay boyunca kullancaktk bide hava yazdı gittim makinesini aldım eczanden evde bi hafta boyunca hava verdim sabh akşam o ilaçları da kulladk şükür herşeyi geçti dha bgun okula gitti bakalim 3 haftadir göndermiyodm sizde evde tedavi yapın gondermeyn okula iyilesene kadr zatn ana okulu ne kacirabilirki biz ödevlerimizi aldık yine evde yapioduk umarm sizinkide iyilesirr 🌼