Aenia Minarda ben de 38 oluyorum artık 🥲 ne gelen vaar ne giden ya.. Allah hepimize bol sabır versin🧡
Minarda Aenia sabır dan cok guzrl ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bebeğinizi kucağınıza aldığınız an herseye değer diyeceksiniz o kadar güzel ve anlatılmaz bi duygu ki…benim ki supriz olmuştu bize sabırsızlıkla bekliyorum geleceği günü 🥰🥰🙏
hoffegn Ktugbaa Kesinlikle.. dayanmaya calısıyoruz🥹 bakalım.. hepimiz allahın izniyle sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza yavrularımızı.
Ktugbaa Minarda evet kucağa alınca bütün dertler unutuluyor ama 06aydan sonra yine derrtler başlıyor 😂😂
Birmeleginannesi32 Ktugbaa benimde ikinci acaba kanala girdimi bebeğiniz birinci çok erke girmişti bu girmiyor daha
Ktugbaa Birmeleginannesi32 oğlum 33de kanala girmişti 37+1de nişanım geldi 4 gün sonra dogurmustum kızım 35te kanalda dediler 37+3uz bakalım ne zmana gelcek bu sabah mide bulantısı mide yanması ve hafif ağrıyla uyandım artık doğsun istiyorum
bukurosnana Ktugbaa Artiyorum 40+2 hala doğum baslamadi açılma sancı sifir cuma günü sezeryan olacağız 😅 yani bazen olmayınca olmuyor kızlar normal doguramiyorsunuz😅
Ktugbaa bukurosnana bana da eski doğum açıklığın var dediler nst ağrı sancı hepsi çıkıyo bebek assa baskı da yapıyor ama açıklık yok
Gamoo 38+2 den. Selam 😊😊😊 dün sabah nişanım geldi gece sancım başladı ama düzensiz şuanda düzene girmeye başlıyor bakalım hayırlısı ile gelsinler