Sehnazs5 Kızlar resmen burnumun etleri şişmiş iğne deliği kadar kalmış kaç gündür eziyet çekiyorum düzelmiyor ne yapabilirim Allah rızası için 🙏🏼
cereny Sehnazs5 Ben de bir kac haftadir cok zorlaniyordum, eşim hava nemlendiricisi aldı çok farketti uyurken rahat nefes alıyorum, yatınca daha kötü oluyordum.
Gocmenkizii Yemin ederim bende bıktım 😔 Tuzlu su çektim olmadı okyanus suyu dediler denedim olmadı.. NEFES ALMAYI ÖZLEDİM🥹
Sehnazs5 Gocmenkizii bendeeee 😥 pskolojim yerlerde yemin ederim Allah ım ne yapabiliriz ne edebiliriz valla bilgisi olan biri söylesin 🙏🏼 Tuzlu su bile çekemiyorum o derece
Mom-babyyy Sehnazs5 doktorum önerdi direk alıp kullandım çok çabuk yumuşatıyor ve rahat nefes alıyorum ben o zamandan beridir bir sıkıntı yaşamadım tekrarlarsa tekrardan sürüyorum hemen etki ediyor
Sercee Bende bi çok şey denedin çözüm olmadı en son gece yatmadan sıcak su içine dut pekmezi koydum onu içtim gece rahat uyudum şimdi şükür bişey kalmadı ertesi günde tekrarladım
aynenkezoaynen Yatarken burun deliklerinize kulak çubuğu ile kantaron yağı sürün sabaha kadar püfür püfür😀
Sehnazs5 aynenkezoaynen gerçekten mi şiş içerisi inse bana yeter 😂 çünkü anca öyle nefes alabilirim 😂
Busssssra Sehnazs5 ilk gebeliğimde yapmadığım bir şey kalmadı sanırım geçmedi bunda henüz başlamadı bi grip olduğumda kötüydüm ama ilerleyen haftalarda başlar kesin doğuma kadar çekerim 😂
KKTCHatiralari Masaj yapın arkadaşlar o şişkinlik o şekilde iner tıkanıklık içinde ev aşırı sıcaktır nem eksikliğinden nem cihazı alabilir siniz odanın nem derecesine dikkat edebilir siniz