2kidsmoms Salata başlarda gerek yok sonlara doğru başlasanız yeterli. Amaç gebelikte kullanmak değil amaç göğüsü yumuşatıp emzirmeye hazırlamak
Nimetkayseri1438 minikoglummm 😁😁😁 sen bide ucunu sıkmayı dene o zaman vakti zamani gelmiş 😁😁🤭🤭🤭🤭 bide eşinle birliktelik olunca destekle bakam 🙈🙈 bide böyle dene
Nimetkayseri1438 minikoglummm 🤣🤣🤣ya keyfi yerinde demekki çocuğun 🤭🤭 34 haftaligim bende 3 uncu gebelik inan taşımaya üşeniyorum hak vermiyor değilim 🙈🙈hemen doğurmak isteyeni . Sağlıkla gelsin inşallah
2kidsmoms minikoglummm kendin değil de eşin daha iyi bir uyaran olur. Kendi elinin pek işe yarayacağını sanmam ver eşine kremi o sürsün madem kremden gideceğiz 😂
Nimetkayseri1438 minikoglummm aynen aynen bu gun çok ayakta kalmamama rağmen alt tarafıma bir baskı bir ağrı komsudayken geçmeseydi artık bi Dr yoluna gidecektim alin bunu burdan diye 😁 az bi yürüsem ya belim ağrıyor ya bacakarama ağrısı giriyor
Zuzu6901 Ceyo93 ay valla bilemedim sormaya da utandım krem falam denince sorayım dedim 😂 teşekkür ederim kuzum 🌸