AyEmGul Elvancn ben de 26. haftamda yaşamaya başladım toplanmayı ve kasılmayı. Yani evet bende de oluyor. Hatta post açmıştım buradan bilmediğim için. Doktoruma sordum. Bana ağrı veya sızı yoksa normal olduğunu söyledi.
Elvancn AyEmGul sızı derken canım kasık iğne gibi batma oluyor ara sıra kasılma sertlik toplanıyor gibi oluyor karnım şuan hangi ilaçları kullanıyorsun canım
Elvancn AyEmGul canım duş alma fazla diyorlar sence oylemidir kb sana soruyorum hep hakkını helal et lütfen 🙏
AyEmGul Elvancn hmm. Bu konuda pek bir bilgim yok yanlış bir şey söylemeyim. Ben progesteron kullanıyorum sadece. Siz hangilerini kullanıyorsunuz?
AyEmGul Elvancn helal olsun ne demek? Ben de yaşadığım kadarıyla cevap vermeye çalışıyorum. Evet çünkü kaslar gevşiyor. Bu yüzden çok duş almayın.
Elvancn AyEmGul progestan agzidan alıyordum fitil daha etkili dediler fitil başladım bakalım mangezyum hap ve tozu kullanıyorum
AyEmGul Elvancn hmm. Bana doktorum henüz magnezyum vermedi. Ben de en baştan beri fitil olarak kullanıyorum progesteronu. Kaç haftalıktınız?
AyEmGul Elvancn çok şükür. İnşallah azalır kasılmalarınız. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. 💕🌸🙏
babymom_8 Elvancn Kasılma dediğiniz nasıl oluyor benim kasıklarımda bir şey baskı yapıyormuş gibi dolgunluk hissi var bu mu acaba 3 gündür eşi de önde o mu yapıyor bilmiyorum 2 hafta var randevuma da