-2erkekannesi- evet bana da doktorum her şey yolunda dedi ister istemez araştırma yapınca korktum ama maalesef bilgi kirliliği de çok aslında 😅

HurremSultan sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi 🥰 ufak bi araştırma yapınca bir ton şey okudum ondan endişe ettim ama dediğim gibi bilgi kirliliği de çok Allah büyük 🐣

Bernnnaaaa benimde doktorum 36 ya kadar dönerse döndü dönemzse bazı durumlarda son sancı anında dönebiliyorlar dedi ama az ihtimal bakalım nasip 🥰

Btl7 YouTube da yabancı kanallarda baş geliş dönmesi için videolar var denediniz mi hiç ? Benim bi çok kez baş makat oldu en son 33 haftada baş gelişti şuan 35 olduk hala aynıdır inşaallah ama doktor makat dediğinde o egzersizleri yaptım baş geliş oldu etkisi olduğunu düşünüyorum ama son ana kadar belli olmuyor diyorlar.

• Btl7 bunu yanıtladı.

SebnemRasit şu en zor hareketi denemedim doktorum önermedi fakat emekleme hareketini müzik dinletme vs gibi bir kaç Taktiği hareketi denedim olmadı

Btl7 37 haftadayım 36 makat şeklindeydi döndü çok şükür ilk doğumunuzda 39 haftaya kadar beklemenizi öneririm

• Btl7 bunu yanıtladı.
      • Btl7 bunu beğendi.

Btl7 ayaklarını duvara koyuyo kadın bide koltuktan yere uzanıyo felan

• Btl7 bunu yanıtladı.

Ayslpmk evet sancıya aksar bekleyecez gibi görünüyor inşallah bnm de döner en azından içim rahatlasın 😅🥰

Btl7 doğrudur o zaman inşaallah kendiliğinden döner dönmezse de aman canları iyi olsun ya insanlar ne hastalıklarla uğraşıyor :/

• Btl7 bunu yanıtladı.
          • Btl7 bunu beğendi.

Btl7 inşallah sağlıkla gelir senin bebişinde kuzum ama korkma hiç bir sıkıntı olmaz ters oluşunda bizim kız hiç dönmedi bile hep popo aşağıda kafa yukarıdaydı dert edilecek birşey yok içini ferah tut 😘

• Btl7 bunu yanıtladı.
            • Btl7 bunu beğendi.
              19 gün sonra