1234momsss kalın, penye battaniye sarın ev sıcaksa yeter
Göğsü ve sırtı sıcaksa yeterli bebeğin
Çok bunaltmayin hem öyle alismasin sonra çok hassas oluyorlar
Yeni doğan bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz
1234momsss çocuk soğuktan değil ama sıcaktan hasta olacak , biraz araştırırsanız soğuğun çocukları hasta etmediğini anlarsınız 🙏🏻 çocuklar soğuktan değil enfeksiyon yada mikroptan dolayı hasta olıyor. Çok sıcağa alışan çocuklar en ufak bir soğukta daha kötü hastalanabiliyor o yüzden nasıl alıştırırsanız öyle gider . Üşüyüp üşümediğine enseden elinizi sokun ordan anlarsınız . Bebeklerin elleri ve burun ucu genelde soğuk olur üşüdüğü anlamına gelmez uç noktalar olduğu oralar soğuk olır ondan dolayı enseden sırtına doğru elinizi sokup anlayabilirsiniz üşüyüp üşümediğini 🫶🏻🌸 sevgiler
1234momsss çok kalın sarma canm bu defa da havale geçirir ben tek battniyeye sarıp yatırıyorum oda sıcaklığı 25 derece falan ideal ona göre ayarla
eylulicten çok teşekkür ederim ❤️
Dark evet vücudu aşırı sıcak oluyor ıkı gündür çok sarmışız bir battaniye sardım çok sıkı olmıcak şekilde rahatladı
Afraaaa biz çok sarmışız ondan olmuş sanırım
Seymona1 çok çok tesekür ederim ❤️🙏
1234momsss yarım kundak yapıyorsunuz değil mi bacaklarını serbest bırakacak şekilde kundak yapın bebiş rahat etsin 🌸
1234momsss rahatlar, kendinizden bir kat fazla giydirin. Yazık sıcaktan bunalir
Seymona1 evet öyle yapıyorum ☺️
Afraaaa 25 mi 😳 23te sabitle yeter aşırı sıcak olur diğer türlü gerekirse araştırın 22 23 arası olması gerektiği yazıyor her yerde.