Merhaba arkadaşlar, çok şükür sonunda bende hikayemi yazabiliyorum.. Allaha şükürler olsun ki çok güzel bir hamilelik geçirdim 40. Haftaya kadar en ufak bir sancım olmuyordu, suni sancıya kalacağım diye düşünüyordum, 40 + 1 de sabah sancılarım başladı ama aralıkları çok uzundu, hastaneye
gitmedim. Sancım geldikçe, evde yürüdüm çünkü oturulmuyodu. Sancım zaman geçtikçe sıklaşmaya başladı, 4 dakkada bir gelmeye başladı, hemen hazırlanıp hastaneye gittik. Saat 18.00 gibi hastanedeydik. Hemen açıklığıma baktı ebe, o sırada suyum boşaldı, 6 cm açıklığım vardı. Nst ye bağladılar beni, sonra ayakta yürüyerek sancıyı çekmeye devam ettim, tekrar muayene oldu 7 cm oldu açılmam, az daha çektim sancımı ve doğuma başladık. Hep normal doğum istiyodum, Allahım nasip etti çok şükür. Doktorumu dinledim, ebemi dinledim, ne derlerse yapmaya çalıştım. Sancı çekerken çok zorlandım ama doğum zor değildi. Saat 19.45 de bebeğimi kucağıma aldım. Sizlere tavsiyem hemen sancınız olduğunda hastaneye gitmeyin bende erkenden gitseydim belkide hastanede daha çok yıpranacaktım. 18.00 da gidip, 19.45 de doğumum gerçekleşti, Allahım isteyen herkese en güzel şekilde nasip etsin inşallah, bugün 4 günlük olduk bile. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz 🫶🏻❤️