Merhaba.gebelikte 5.ayı tamamlamak üzereyim.normalde kola sevmeyen ben canım kola istiyor.içim yansa kola olsa da içsem diyorum.3.aydan sonra toplam 3 bardak falan içmişimdir vicdan yapıyorum tabiki.kola içip gebelikte ve doğumda sorun yaşayan oldu mu

Maden suyu içsen ❤️ kola da içtim az çok ama benim suyum fazla çıkmıştı doktor abur cubur şeker yeme demişti

Ceydabm AMAN BU KADAR TAKİLİRSAK HERSEYE 9 AY BİTMEZ YE İÇ İÇİNDE KALACAĞINA 1 2 BARDAK İÇ BİSEY OLMAZ ALLAH’IN İZNİYLE DOĞRU BİŞEY DEĞİL AMA CANIN İSTİYOSA YAPACAK BİŞEY YOK ONCA İNSAN SİGARA ALKOL İÇİYOR ZARARLI AMA RABBİM KORUR

Happymomeda öyle yapıyorum maden suyu içiyorum en başından beri.ama kolaya farklı bir zaafım oluştu ya çok ilginç

SemaArin takılmam aslında ama zararlı olduğunu bile bile yapmak vicdan çürütüyo.sonradan pişman olmaktansa tecrübeli olanlara sormak istedim🌼

Ceydabm Ben iki gebeliğimde de çok içtim. Normal de de içen biriyim
        Şükürler olsun bir sorun olmadı

Ya ben gebelilten önce günde 1 paket sigara içiyodum son 25 gündür günde 4-5 tane içiyorum canım çok istiyo. Zararı çok büyük olur mu?

Ceydabm o aylar da bana da geliyordu ne yalan soyleyim içtim 2 bardak . Nefsim körelsin diye yoksa deli gibi burnuma kola kokuyordu 😇ben ce 1 2 bardak tan bisey olmaz

Melekavsr bende bırakamadım bir türlü bırakamadım günde 4-5 taneyi bukuyor bazen ve asla içmeden duramıyorum kendime neler yaptım bunun için ama asla olmadı. Hamd olsun suan 36 haftalık olduk bir sorun olmadı ama zararlı işte insan bunu bildikçe kendine çok kızıyor ama içmeyen birine bunu asla anlatamazsın. Allah kahretsin bu mereti.

Ben her yemeğin yanında kola içen biri olarak tam bugün itibari ile 9.aydır ağzıma sürmedim :) canım asitli serin bişey istediğinde Kızılay maden suyu içtim çok da iyi geldi .

Melekavsr yani normalde de çok zararlı olan bileyin gebelikte bişey olmaz denilmesi doğru değil zaten.kendi içinizin rahat etmesi önemli☺️

Ceydabm valla canım bizim eve kola sık sık alınmaz iki ayda bir alınır alındığı zamanda da içerim abur cuburumu da yerim şekerim çok şükür mormal suyumuz da gayet iyi 27. Haftadayız bünyeden bünyeye değişen bi durum bence

Beyzaanurhan evet vücdan azabı çekiyorum resmen ama napayım elimde değil içmeyince çok strese giriyorum o da tehlikeli