tnskrkss Kızlar iyi günler.. bana Kayseri de gittiğiniz iyi bir kadım doğumcu var mı yardımcı olur musunuz ? Muayene ücreti ile beraber
Prens__annesi tnskrkss Tekden hastanesi Gülcan yazıcı özgün 400 ₺ canım doğumda 6000 12 gun önce yaptım doğum
[silindi] tnskrkss tekten hastanesine gidiyorum Nilgün Özer 400 ücret 6 bin doğum çok memnunum 3 hafta sonra doğum var Allahın izniyle
ikimelekannesii22 tnskrkss hüma hastanesi cahit bey en son 210du suan ne kadar bilmiyorum 9 ay boyunca ona gittim cok memnundum ikinci gebeliğimdede ona gidicem nasip olursa
ardenmom Prens__annesi merhaba öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de Gülcan hanıma gidiyorum. Hastaneden memnun kaldınız mı ebeler vs nasıldı?
NisaO Tekden Özlem katırcı ya giden var mı muayene ve doğum ücreti nedir bide doktorun tutumu vs nasıl
kuzucumoglum NisaO ben gidiyorum Özlem katirci çokta memnunum ne zaman gitsem guzelce ilgileniyor muane ücretini bilmiyorum eşim karıştırmiyor o kısımlarına
tnskrkss Ben system hastanesi hüsne bostana gidiyordum. Acil kanamam olduğunda akşam 7de gelemem dediği için bıraktım. Şimdi de doktor arıyorum. Kızılay Sevda uğura gittim bilgili doktor ama konuşma tarzı hoşuma gitmedi o yüzden onu da bıraktım.
280322- tnskrkss acıbadem e gidiyorum , başta tüp Bebek için Mustafa taş tedavisi gördüm ama yine acibademde Gebelik takibinde Tuğçe demire devam ediyorum 540₺ muayene ama pişman olacağım tüh diyeceğim hiç bir şey yaşamadım
Hnd3535 280322- doğumunuzda mı tuğçe hanımda olcaksınız? Benimde doktorum Mustafa taş ocak ayında transfer gerçekleşecek Allahım inşallah bizde hayırlı sonuclar alırız
elifile38 Erciyes kartal da Zerrin Avul’a gidiyorum çok memnunum gecenin 3ünde kanamam oldu daha 7. Haftada çıktı geldi doğum değil bi şey değil gelmeyebilirdi Allah razı olsun. Çokta güzel anlatıyor ilgileniyor ben memnunum. Muayene ücreti 300 tl.
ferhpnar elifile38 Zerrin avul a bende muayne olmuştum bi defa eşi. Kayserili memlekete gittiğimizde denk geldi çok tatlı bi kadın herşeyi tane tane anlatıyor bide çok güleryüzlü Kayseri’de olsam sonraki hamileliğimde kesinlikle ona giderdim.
Bioo Ben özel klinik humayra hocaya gidiyorum çok ilgili ve çok sempatik hoca muayene ücreti 200 tl diğer yerlere göre çok çok uygun
Bioo dilek_balli Huma hastensinin çaprazında nish plaza doğum ücretini bilmiyorum numarası var sorabilirsiniz
Mustafayigitvebeytugannesi tnskrkss bu üçüncü gebeliğim üçünde de Erciyes hastanesi Mustafa Oğuz Yılmaz’a gidiyorum çok ilgili güler yüzlü bir doktor tavsiye ederim muayene ücreti biz sigortamiz olmadığı için 600 TL veriyoruz sigortalılara ne kadar bilmiyorum.