Gamzenrr Kızlar yaaa banada yardımcı olun lütfen 8+6 haftalık olduk ama belirtilerim kayboldu sadece belim çok ağrıyor mide bulantısı falan yok çok korkuyorum acaba birşey mi oldu diye bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba 🫣🫣🫣
Seraykg Gamzenrr yok canım öyle oluyor bazen Bir anda bitiyor 9 ay midesi bulanan var bence umarım bulanmaz gerçekten bu benim 2. Gebeliğim ve bitirdi bulantılat beni
edkrcy fadiyee Dün kalp atışlarını duydum ilk kez gerçekten bu kadar güzel bir his olacağını düşünmemiştim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah 🤲 7+0 uygulamaya göre ama ultrasonda bi uygulamadan ileride bı geride çıkıyor haftam henüz anlamadım 🙂
fadiyee edkrcy yaaaaa 😍 amin inşallah Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu, evet öyle oynamalar olabiliyor ben de anlamış değilim
Gamzenrr Siyahdnz herkes çok şey yaşıyor belirtileri çok ama bizde olmayınca bende biraz soru işareti oluyor yaaa
Allahvargamyok fadiyee inşallah canım valla galiba psikolojik bisey çokta isteyerek yaptık tedaviyle oldu ama insan demekki bu psikolojilere bürünüyor :)
Findukli_Lokum 7+3 den bildiriyorum, mide bulantısı, halsizlik koku hassasiyeti, iştahsızlık yaşıyorum. Evet sanki bugünler geçmeyecekmiş gibi geliyor 🥺 Dün miniğimizin kalp atışlarını duyduk 🥲 dinlediğim en güzel sesdi 🥰
Gamzenrr Seraykg bende hiç yok bulantı bene korkuyorum hatta bende bi tuhaflık olduğunu düşündüm artık