fadiyee selamlarrrr nasıl gidiyor gebeliğiniz sizde zaman hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyor musunuzzz
Beybi_2022 fadiyee 5+3 haftalığım sen keseyi ne zaman gördün canım beta kaçtı benim 3 gün önce 886 dı yarın doktora gidicem kese gözükür mü
Allahvargamyok fadiyee 10+3 üz henüz ama zaman yavaş geçiyo ve şimdiden doğum psikolojisine girdim nasıl olcak bilmiyorum 🤷♀️😄
Emine_pektas01 fadiyee 7+3 haftalık aynen bian önce zaman geçsin istiyorum karnımın bebeğimin büyüdüğünü görmek istiyorum Rabbim izniyle 🤲Rabbim isteyen herkese nasıp etsın inşallah o kadar güzel bir duygu ki elhamdulillah
fadiyee Beybi_2022 keseyi henüz görmedim çarşamba günü göreceğim inşallah, 17 kasım da değerim 1465 idi
Mucizemses Kızlar bende 6 haftalık hamileyim ama hiç belirtim yok normal mi hiç hamile gibi hissedemiyorum
Siyahdnz fadiyee degerım once 900 du keseyı gordugu gun 3 bindi sende gorurusn canım hatta kalp atışı da duyarsın ıkısı bır mıss
fadiyee Siyahdnz ben çok erken gitmek istemedim bu haftayı bekledim hem kalp atışı hem bebeği görür düşüncesiyle bakalım hayırlısı
fadiyee buserik açıkçası benim ilk gebeliğimde mide bulantısı dışında aşırı uykum oluyordu bu gebeliğim de uyku nedir bilmiyorum resmen
fadiyee Emine_pektas01 zaman su misali.. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin 💖