Papatyamoms ayse0717 tüm programların mantıgı aynı canım emın ol aynı anda 3 5 program kullanıyordum tavsıyem ort 12 ıle 18 arası 2 gunde bır ılıskı sık ılıskı , yumurtlama bılınıyorsa bı gun onceden mutlaka ve aynı gunde
alisaorkhan Ben zaten oyle hamile kaldim canim) Yumurtlama vaktim 14du biz 10-11 birlikte olduk,sperm rahimde 72 saate kadar yasaya biliyormus. Oyle dollenme olmus
Deletedmom429 ayse0717 bende dort aydr denioz olmadi iki ayinda o prgrmi indrdm dedklri gnlro oncedi ognu snlarnda degerlmdrk ama yme olmadi reglm smdi btti dun gece denedik bide takvmn dggrme gore ilerlicm yne ama bakalm ins bizde dogru soyluodr 😕
Berilikom ayse0717 spermler 5 gün boyunca içerde yaşayabiliyor olma ihtimali yüksek ama herşeyin hayırlı zamannını yüce rabbim çok güzel ayarlıyor hiç kasma kendini akışına bırak gerildikçe olmuyor çünkü❤️
Nickimyokkibenim ayse0717 eğer yumurtalama gününüz dediğiniz günde olduysa hamile kalma ihtimaliniz var ve büyük ihtimal kızınız olur ☺️😇
ayse0717 Nickimyokkibenim inşAllah kız veya erkek fark etmez sağlıklı hayırlı evlat olsun yeter ve çok merak ediyorum acaba hamile kalabilecek miyim 😅