Sudedemirer Hafta daha iyi oluyormuş net sonuç için 23 24 te biraz daha gelişmiş oldugu için ölçümleri yanıltabilir dedi doktor bana devlete gidiyorum normalde ama 2 li testle detaylıyı özelde yaptırdım randevu alamadım devlete
Sevvl Minik_annee ya beyıncıgınden parmaklarına kadar kalp kapakçığına kadar bakıyor yüzünü gözünü bizim kozlar göstermedi tabi resim veremedi ama onun için bile uğraştı adamm vurdu çikolata verdi yol benim kozlar eller yüzünde yattı😂 ben ikiz ise 19+5 te gittim canım yerleri daralıyor bu haftalar ideal demişlerdi tek için bilmiyorum 😍
Minik_annee Sevvl ayy benim için de kız dedi 16 haftalık iken 14 haftalik.iken de kıza benzetmisti zaten dediğiniz doktoru ekran resmi aldım bana da çok ideal geldi açıkçası çok teşekkür ederim bilginiz için 🥰😍❤️✨
Skryy Minik_annee eğitim araştırma hastanesinde randevum benim canım normal muayeneden sonra doktor detaylı ultrason için sıramıda verdi
Yagmurcmn Devlet hastanelerinde her perinatoloji bölümü yapmıyor malesef istanbul anadoluda yalnızca zeynep kamil hastanesi yapıyor diye biliyorum allah nasip ederse salı günü umuttepe de yaptıracağım 20+6 olmuş oluyorum
Anneperi Yagmurcmn Evet bende Zeynep kamilden aldım 7 aralık çok alınıyor antenatel diye geçiyor periontoloji yapıyor diğer hastanelerde
Minik_annee Yagmurcmn çok teşekkür ederim evet galiba öyleymiş cam ve sakura da sadece riskli gebelik için perinatoloji gözüküyor :( artık gene özele giderim 🙏
Zeynepsen Anneperi ya ben bı turlu alamadım saat 9 58 de başlıyorum olmuyo varmı bı taktiginiz uygulamasından yapıyorum antenatele ama yok yani bu hafta da basaramazsam 1000 TL gidicek 🤷
Busrakrq19 Minik_annee ben 1 kere gittim muayene için ondan sonra daha gitmedim içerde kalma süresi 2dk sadece ne kalp atışını dinletti nede bana göstermişti bide ultrason görüntüsüde vermiyor herşey iyi normal 1 ay sonra gel diyip yollamışlardı
Busrakrq19 Minik_annee bende çam sakurayı 2 aydır takip ediyorum ama asla randevu yok perinatoloji için
Anneperi Zeynepsen 182 yi ara saat kaçta açılacak diye sor hergün açılmıyor o saatte sistemde bekle sürekli dene
Yagmurcmn Zeynepsen ya ben tüm hastanelere baktım umuttepe randevu yazarak bakabilirsiniz üniversite hastanelerinde mhrsden randevu alınmıyor ayrıca zeynep kamilde ise kadın doğum olarak randevunuza devam edip daha sonra bir altında detaylı usg diye bir seçenek çıkıyor o şekilde alınıyor diğer hastaneler hakkında bilgim yok malesef
ballibocek Minik_annee ben 22 haftada Nişantaşı’nda atıl yüksel e çektirdim, kendi kliniğim aldı randevuyu, inanılmaz bir doktor. İsmini araştırın, aşırı tavsiye ederim..