Likayolcusu Daya yeni ikizlerim olduğunu öğrendim bu sabah ilişki sonrası kanammam oldu doktor ilişki yasağı falan koymamıştı normal di gerşeyy birazdan dpktora gidicez bir şey olmamıştır inşallah başına gelen var mı 😢😢😢
Rmysbyzt Likayolcusu doktor ilişkiden sonra damla damla kanama olabilir demişti bana ama kesinlikle görün sen doktora
Papiiii Likayolcusu hayir once merak etme her kanama risklidir ama kotun bisey oldu dmeekde degildir İliski sonrasi lekelenme ve kanamalar yasanmis ola biliyor rahim agzi hassasligindan dolayi korkma insalalh bisey yokdur
Baturayveannesi Likayolcusu benimde ikizdi doğuma kadar ara ara kanamalarım hep oldu korkma ADÜ de fedi ercan var perinatoloji ben onun sayesinde kucakladım yoksa ikiside düşük riski vardı önce rabbim sonra fedi bey sayesinde kucakladık çok şükür eline sağlık la almayi nasip etsin inşallah rabbim
Rmysbyzt Likayolcusu olsun korkma canım olabilir ilişkiden sonra içini ferah tut sen yinede bizede haber ver
sutlaacc Baturayveannesi canım kanamaların hep oldu mu? Sebep söylediler mi benimde ikiz ve 15. Hafta lekelenme şeklinde ara ara oluyor 🤔
tugbacns Likayolcusu doktorum bana risksiz gebe olmama rağmen ikiz diye 12. Haftaya kadar ilişkiyi yasaklamıştı muhtemelen size de aynısını söylerler içini ferah tut bir şey olmamıştır inşallah hem bu haftalarda kanama olabilir gayet normal doktora gitmeniz iyi olmuş yine de ihmal etmeyin
Likayolcusu tugbacns kese etrafında oluşmuş kanama şimdilik bebekler iyi ama full yat dedi bu bir hafta geçene kadar
Nur_089 Her ikiz gebelik azda olsa risklidir canım tekille bir tutma ve cogumuz kanama yasadık ama sakın ihmal etme dr git
Likayolcusu Nur_089 gittim canım orogestan verdi kese etrafında oluşmuş kanama inşallah zarar vermez bebeklerime şimdilik ikisininde durumu iyi
SemaArin Likayolcusu zaten gebelik te ilk 3 ay yasaktır yada riskli ki sizinli ikiz daha riskli yapmamaniz lazim iki kat daha riskli size en azından bebekler hareketlenene kadar iliskiden uzak durun
Likayolcusu SemaArin aynen öyle ama öğrenemiz için biraz geç oldu 🙁 keselerin etrafında kanama oluşmuş progestan verdi 1 haftayı atlatabilirsek geçicek inşallah
Nur_089 Likayolcusu çok şükür bende ilk günden beri progestan fitil sabah akşam kullanıyorum ama kanama gecirdigimde ekstradan nidicard yazdı 3kez turuncu ilaç
tugbacns Likayolcusu geçmiş olsun aynen bol bol dinlenin çok ayakta kalmayın atlatırsınız inşallah moralinizi de yüksek tutun
Baturayveannesi Likayolcusu evet hatta devlet hastanesi düşer demişti progastan kapsül ve proluton Depot uygulandi doğuma kadar