• Doğum
  • YARIN DOĞUMUM VAR. DUA EDİN KIZLAR 🤲🏻

Miz_ canım ilk gebeliğim daha doğuma var bende sezeryan olcam arkadaşlarım şey demişti. Sezeryanda başını çok oynatma baş ağrın oluyomuş sonra. Yanına nescafe, bitter çikolata, hoşaf al. Sezeryan sonrası ilk yürütürlerken kötü oluyomuş. Yere bakmadan kalk dediler. İlk 3 gün biraz zorluyor ama sonrasında toparlıyosun, yürüdükçe iyileşiyosun tavsiyelerinde bulundular.

Miz_ korku bende de var doğumun her türlüsünden korkuyorum allah yardımcımız olsun kolaylaştırsın inşallah🤲🏻🤲🏻Panik yapınca bebeğime sarıldığım anları hayal edip az da olsa rahatlıyorum, dikkatinin yönünü değiştirmeye çalış belki faydasıolur☺️

Benimde yarın doğumum var . Allah yardimcimiz olsun kardeşim. Sağlıcakla kavusalim yavrularımıza

• Miz_ bunu yanıtladı.
    • Miz_ bunu beğendi.

Miz_ ayy yarın benimde 8’de çok gerginim allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım 🥰

• Miz_ bunu yanıtladı.
      • Miz_ bunu beğendi.

DenizCeylin teşekkür ederim benimle paulaştığınız için. İnşallah o an unutmazsam bunların hepsini uygulayacağım

saglikciaanne amin inşallah sizde bende hepimiz sağlıcakla kucağınıza alalım. En kokayından inşallah 🙏🏼

ldyarse benimde sabah yatışıöı yapıp öğlene alıcaklar. Rabbim kokaylık versin hepimize

DenizCeylin evet canım çok şükür doğum yaptım ama bebeğim küvözde😞 sezeryan anı çok iyiydi ağrı felan hiç bişey hissetmeedim. Ama sonrası biraz ağrı oldu tabii

Miz_ geçmiş olsun atlattın bir kısmını. Bebeği neden küveze aldıkar geçmiş olsun

• Miz_ bunu yanıtladı.
            • Miz_ bunu beğendi.