Esra06e Kızlar merhaba geç döllenme yaşayan var mı adetinizin kaçınçı gününde öğrendiniz sağlık ocağına kan verdim 0.200 çıktı bugün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim
merve-a Esra06e regl kaç gün geçti 0.200 bu değeri duymamıştım hiç 2 bin üzerinde olması gerek diye biliyorum
Esra06e merve-a kan verdiğimde 2 gün geçmişti bugün 8.gunum erken gebelik testi yaptm evde silik çizgi çıktı
Banusametailesi merve-a 0 200 diye hiç duymadım 0 li sayı olmaması gerekiyor bir hafta sonra yine kan verin bence
Leylaberk Esra06e kan testini tekrar edin ilk verdiğiniz kan tahlili negatif ama 6 gün önce verdiyseniz ve kaset test şuan silik çıkıyorsa yüksek ihtimalle gebesin
Boss01 Esra06e benimde bugün gecikmenin 2. Günü kan verdim negatif çıktı 5 in altında dediler acaba seninki gibi mi benimkide adet olmadım daha inşallah pozitif görürsün canım
Esra06e Leylaberk evet 6 gün geçti üstunden ve halen hastalnmadim erken gebelik testi yaptm bugün ve silikk bir çizgi çıktı
Esra06e 8 gün geciktim ve hiç adet olacak gibi değilim arada sadece kasıklarıma sancı giriyor 1 dakikalik geçiyor sonra
Leylaberk Esra06e kasık ağrısından hapşuramazdım bile ben ilk haftalar şuan 19 haftalıgım bence sende gebesin
Boss01 Esra06e vardır inşallah gecikmen fazla çünkü iyi düşünelim olsun ama benimde kaset testim dün bugün çok silik çıktı kanımın negatif çıkmasına çok şaşırdım bilmiyorum 🤷🏻♀️