MinnieMouse Demetelisa ilk hamileliğimde kızımda vardı. Bu ikinci hamileliğim oğluma ve 36+1 olduk bunda yok 🥰 hormonlarla alakalı herkeste her hamilelikte olmayabiliyor demek ki.
Lavantakokusu64 Kevserb123 vücut yapısıyla felan alakalı bence benim ilki oglan şimdi ki kız ikisinde de hiç çıkmadı
Betul124 Demetelisa hayır canım bende de yok ilk gebeliğimde de yoktu bunda da yok ☺️ ah biz anneler her şeyin ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz anne olmak ne kadar güzel bir şey 🥰
Songulll46____28 Imu bende tam tersi diye biliyorum canım benim sadece altta var erkek bebek bekliyoruz
Aylin355 Demetelisa bende de var sarışın ve kızıma hamileyim 20 haftalık civarı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
mylittlebabym Haftadan beri belli olmuştu benimde göbekten aşağıya doğru var, esmer olduğum için baya belirdi sanırım :)
seyma9188 Benim güneş gören yerlerim esmer ama göbüşüm bembeyaz🤣 Karnım belirginleşmeye başladığında çıktı o çizgi.Yukardan aşağıya kadar devam ediyor.😁
bebegim2023 Bendede yok 😅 bence vücut yapısından oldugunu düşünüyorum bazılarında baya belirgin oluyo