1Gunes Demetelisa esmer ve bugday tenlilerde belli oluyor kuzum bende beyaz tenliyim bende yok çatlaklar var bol bol kırmızı kırmızı 🤣
Sedamete Demetelisa bende de yok ve nedenini merak ediyordum postu açtığın için teşekkür ederim canım
Demetelisa Öyle mi teşekkür ederim esmer arkadaşlarım da varda bende sarışınım açıkçası niye bende yok derdine düşmüştüm iyi o zaman
Imu Demetelisa bembeyaz tenliyim ama bende hafif belirdi. Gerçi doğurdum artık ama yine de belli. Sadece göbek altındaysa cinsiyet kız hem alt hem üste varsa erkek deniyormuş. Hem üst hemde altta var fakat kızım oldu. Yani çok önemli de değil 😊
Songulll46____28 Imu bende tam tersi diye biliyorum canım benim sadece altta var erkek bebek bekliyoruz
Kubradmrtnc Demetelisa evet ya ilk hamileliğimde vardı baya koyuydu sonra gitti şuan ikinciye 33 haftalık hamileyim hiç olmadı bende de
Pijamaskeliler Demetelisa beyaz tenliyim bembeyaz benimde yok valla bu soru benimde kafama takilmisti ama sorun değilmiş takılma sende 😀
Minibebe Demetelisa Kızıma Hamileyken Vardı Şimdi Oğluma hamileyim o çizgi bende yok doktora sordum her hamilelikte olmaz sorun deil dedi
Btl2022 Demetelisa bendede yok 39 haftalığım. Çok bell belirsiz dikkatli baksam kıl gibi ince bişey alt kısımda var gibi. Ablam esmerdi onda vardı çizgi bende olmadı
birprensbirprensesannesi- Demetelisa beyaz tenliyim oğlumda 12.haftadan sonra belirginleşti doğuma kadar bana eşlik etti göbek deliğinden alta doğruydu çizgi. Şimdi kızıma hamileyim göbek çizgisi yok bende hep cinsiyetle mi alakalı diye düşünüyordum
Lavantakokusu64 Kevserb123 vücut yapısıyla felan alakalı bence benim ilki oglan şimdi ki kız ikisinde de hiç çıkmadı
smyctn İlk hamileliğimde bende de vardı kızım oldu şuanda hamileyim henüz cinsiyet öğrenmedik ama görünürde bişey yok sonradan olurmu bilemedim :)