Nirmala pinar_033 benm ilk başlar aşırı arttı herkes kız olcak bebeğin dedi erkek bebeğimin olcagını ögrendim 5. Aydayım yüzümdeki sivilcelerde ciddi azalma var alışmaya başladı hamileliğe bünyem sanırım 🥰
pinar_033 Nirmala yüzümü gören bana sa kız diyor 😊 senin hesap ama her ikisine hazırladım kendimi sağlıklı olsun da inslalh
BEAUTY28 pinar_033 bende ilk haftalarda 5 6 7 haftalarda sivilce cikti azcik sol yanakimda simdi yok hic 8 hafta
pinar_033 BEAUTY28 canım ozmanlar çıktı baya Bi şimdi 16. Haftayı dolduruyoruz tavan yaptı zaten geçmemişti ama tek tük olmuştu bakalim artik
pinar_033 Benimennembirmelek çok iyi ya tam supriz bebek 😃 esimde bana doğunca öğrenelim diyor tabi ben meraklı duramam ama sizin gibi gostermeyince mejbur
pinar_033 Sultan4141 canım benimde ikiz oglanlarim var onlarda ne mide bulantisi ne tuylenme ne sivilcelenme hoc birsey görmedim sadece göbeğim füze gibi dimdik büyümüştü😃 bunda da herseyi yaşayınca meraklaniyorum
Zelis97 pinar_033 yanaklarımda çıkmayan sivilceler hamile kaldıktan sonra aşırı derecede çoğaldı ve ne yapsam geçmiyor. Bebeğim kız bu arada 🙊
El123 pinar_033 valla boyle soyleynce farkettm ben kızımda yuzumde bır tane bıle sıvılce ckmadı daha 19 haftalgm yuzumde 2 3 tane cıktı ama dıkkat cekıto boyle bellı yanı cıekınlestm bence ve oğlum oluyo😂