Ozgetfkc pinar_033 sivilce ile alakası var mı cinsiyetin bilmiyorum ama öyle bir sivilce artısı oldu ki bende hala da devam ediyor 🙂bi kızım olcak 🙂🙂
en_guzel_emanetlerim pinar_033 ilk kızımda yüzüm ve alnım özellikle çok sivilcelenmişti bu kez olmadı hatta yüzüm iyice pürüzsüzleşti bi parladı güzelleşti henüz 7 haftalık cinsiyeti bilmiyorum
hzl040823 Ozgetfkc benimde ilk zamanlar adet olmadığımdan bi anda sivilcelendim sonra geçti benimde kızım oluyor 🥰🥰
Benimennembirmelek pinar_033 benimde ilk aylarimda 3-4 tane çıkmıştı 40+2 haftalığım ama cinsiyet belli değil 😂
pinar_033 Bu yorumlardan sonra hiç mi hiç alakası yokmuş cinsiyet ile demek istiyorum 😃 bende aşırı derecede sivilcelendim boynum yüzüm hayırlısı olur inşallah
Sultan4141 Herkes de ayni mi olur bilmiyorum ama benim tek fark ogluma hamileyken karnim gogus ucum bile tuylenmisti ikiz kizlara hamileyim hic tuylenme problemi yasamadim ikisi arasindaki fark buydu
pinar_033 Sultan4141 canım benimde ikiz oglanlarim var onlarda ne mide bulantisi ne tuylenme ne sivilcelenme hoc birsey görmedim sadece göbeğim füze gibi dimdik büyümüştü😃 bunda da herseyi yaşayınca meraklaniyorum
Duygupera Aşırı sivilcelenmem oldu benimde yüzümde,vücudumda çok çıktı ve hayırlısıyla benimde kızım olacak 🥰