Zeyna27 Ayezhanim evet yumurtlama görünüyor hem ilişkinize devam edin hemde testi her gün aynı saatte silikleşinceye kadar yapmaya devam edin yumurtlama 1 günde süren oluyor 3 günde çatlayınca silik çizgi olur
g-polat Ayezhanim yumurtlama günleriniz başlamış 1 gün arayla bi hafta boyunca değerlendirin testi de yapmaya devam edin silikleşmeye başladıktan sonra da bi kaç gün daha değerlendirin
happiestMom Ayezhanim evet canım yumurtlama olmus. Ben yumurtlamayı gördüğüm gün sabah ve aksam iki kez ilişki oldu bir daha da olmadı bir kaç gün o gün hamile kaldım.
Aysu35 Ayezhanim evet yumurtlama olmus havuc yerseniz çatlamasına yardımcı oluyormus ovulasyondan oncesı ve sonrasındakı gunde gebe kalabılırsınız hayırlısı olsun inşallah
Ayezhanim halime141710 anladım canım eşim il dışında bugün hiç bişey yapmiycam 🤦🏻♀️teşekkür ederim canim 🎀
keremalya1724 Canım pik olmuş bugünü değerlendirin test yapmaya devam et yarın koyu çizgi açık renge dönerse yumurtan çatladı demek yarını da değerlendirin öyle olursa ama yine koyu kırmızı pik ise ertesi gün girin ilişkiye sperm kalitesi art.is olsun bir gün
halime141710 Ovulasyon tetsini sabah saatleri yap daha iyi olur 11 gibi onun öncesinde bişey yiyip içme en az 3 saat öncesine kadar sabah ilk idrarla değil ikinci idrarla yapacaksın testi
Ayezhanim g-polat happiestMom Aysu35 @halime141710 kızlar soldan iki tane olan dün yaptıklarımdi en alttaki ise bugün yaptığım çatlama mi olmuş
Ayezhanim happiestMom dün akşam saatlerinde 17 civarı yaprim canım bugün de saat 13 civarı aksmai bekliyorum 17 i tekrar yapicam
happiestMom Ayezhanim aynen canım 17:00 de tekrar yap silikleşmeye basladı mı çatlama olmustur suan bile degerlendirsen iyi aslında