EfnanUmay23 SutlacimiYedimmiBen amin çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı güzel dogumlar olsun inşallah 🥰
nur_fidan Bir normal doğum yaptım oğlum 4 yaşında ve 1 ay önce de sezeryan doğum yaptım kızım doğdu. Çok şükür Rabbim hem kız hem erkek evlat duygusunu tattırdı ben şimdilik düşünmüyorum başka ileriki yaşlarda ne olur bilmiyorum tabi şimdi 22 yaşındayım 🤗
SutlacimiYedimmiBen cennetahaa 😊 cok sirinnn allh bagislasin yani suanki ikizleriniz 2 yasinda mi cinsiyetleri nedr
Happy52 Bende 1 normal doğum yaptım şuan 4 yaşında kızım var 🥰 25 haftalık hamileyim buda erkek olacak inşallah 🤲🏻 3 yaşına gelsin bir çocuk daha istiyorum hayalim 2 kız 1 oğlan Rabbim nasip eder inşallah 😇
Selma1513 3.ye hamileyim 6 yaş ve 4 yaş oğullarım var ve 19 haftalık hamileyim bir oğlan daha geliyor Allahın izniyle buda son olsun yeter ama hep bir kızım olsun istemiştim nasip değilmiş 😊
SutlacimiYedimmiBen Selma1513 nasip gercekten benmde iki oglum düşünüyorum bazen 3.de erkek olursa diye suan hamile degilimde olursam eger😄