girl_boy_annesi SutlacimiYedimmiBen yalancu sancı sabahtan akşama kadar sürermi ki eşim gecesi işe gitti dayanamayacak gibi olunca ara hemen gelicem dedi şuan dayana biliyorum bakalım
girl_boy_annesi QUEEN0888 canım sabahtan beri hep var ağrı kesilmiyor ama ilkindiye kadar hafifti sonra çoştu
Edau9 @girl_boy_annesi Canım doktora git bence sancılar açılmayı sağlıyor çünkü.Endişe ediyosun bak emme refleksi gelişmediyse kuveze girer diye.Doktorlar iğnelerle serumlarla durduruyorlar en azından 2 hafta daha dursa içinde rahat eder 🤍
Sedam42 Edau9 bu haftada durdurmaya calismazlar canim benim riskli gebelik uan doktorum 34. Sonra gelmek isteyen bebegi durdurmaya calismayiz gelmek isterse gelir dedi
Edau9 girl_boy_annesi benim 32 de sancı çıktı nstmde durdurdular çok şükür iğne vs şuan 35 haftalık oldum önlem her zaman iyidir 💙💙
girl_boy_annesi Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ağrılarım durdu çok şükür 🤲🏼😍 Edau9 Sedam42 Bahar0101 @QUEEN0888 @SutlacimiYedimmiBen
Edau9 Sedam42 canım her doktor farklı ciğerler gelişimini 38 de tamamladığı için durdurmaya çalışıyorlar genelde.Benim doktorum öyle yani 😊Sağlıkla gelsinler de önemli olan o😊😍
Sedam42 girl_boy_annesi oyle dusunmeyin 40 haftada dogsa girecek oldumu giriyo bebekler kuveze saglikli olsunlarda