adennlilith1 passion35 benim doktorum Şenol Kalyoncu ama tobb da değil özel muayenesi var tobbla anlaşmalı doktor çok araştırıp gittim doktoru riskli gebeliklerde felan uzman memnunum
passion35 Tombee doktorunuz kim peki memnun musunuz doktor ve hastaneden, ben suan Demet hocaya gidiyorum ama henüz paket almadım.
Tombee passion35 Benim doktorum da Demet Hanım şimdilik memnunum. Zaten araştırarak gelmemiştim devlet hastanesinin çilesinden kurtulmak için tercih ettim. Deneyimime göre; hasta doktor arasındaki mesafeyi koruyor fakat sorduğum soruları cevapsız bırakmıyor o açıdan iyi. İnşallah ileride pişman olmam ☺️
passion35 Tombee aynen samimi açık ve net bir doktor gibi ben de şuan için memnunum ama başka doktora gitmediğimden kıyas da yapamıyorum açıkçası. Peki detaylı ultrasonu Demet hoca kendisi mi çekiyor yoksa radyoloji birimine mi gönderiyor bilginiz var mı ?
Tombee passion35 radyoloji doktoruna yönlendiriyor.Sonrasında kendi konuşuyormuş. Ben de randevu günümü bekliyorum.
Daisy0000 EzgiEren1 Konu ben değilim???Ben zaten gitmem.Bilginiz olsun diye yazdım?İster gidin ister gitmeyin banane?
aygt passion35 öneriyle gitmiştik zaten bence çalışanlar, hemşireler gayet güler yüzlü ilgili. Demet hanımda bence olması gerektiği gibi. Kafama bir şey takıldığında yazıyorum sağolsun cevap veriyor, ses kaydı atıyor. Muayenelerde güzelce bakıyor bebeğe
passion35 aygt çok teşekkürler ben de Demet hoca takipliyim ancak gebeliğimin başında olduğumdan dogum paketi almadım henüz. Siz kaçıncı haftadayken doğum paketi almıştınız, emzirme konusunda destek ya da gebelik eğitimleri kursları vs var mı hastanede acaba bilginiz var mı ?
passion35 aygt Peki Demet hoca tüm doğumlara kendisi mi giriyor acaba bu konuyu konuşma imkanınız oldu mu ?
aygt passion35 ben haziran sonunda almıştım doğum paketini. Emzirme ile ilgili yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama gebelik eğitimi ile ilgili bir bilgi yok. Gebelik eğitimleri şehir hastanesinde falan var internetten bakabilirsiniz ben gidemeyeceğimi bildiğimden çok üstüne düşmedim 😂
aygt passion35 ben 10. Haftadan önce aldım. Çünkü kan idrar istediklerinde 1200 tl gibi fiyat çıkmıştı onu ödemiştim eğer bir ay içinde paket alırsam bu fiyatı paketten düşüyorlardı bende temmuzda zam gelmeden paketi almıştım.