GamzeCan Kızlaar günaydın😂 cinsiyet cinsiyet diye kafanızın etini yemiştim ☺️ Sonundaa öğrendim😍coğu kisiye haber veririm demiştim ama suan bulamıyorum o yüzden yeni post açtım😂 dediğim gibi mart ayı genelde erkek, benimde oğluşum olcak 🙏🏻😊 sizde durumlar nasıll, nasıl gidiyoor?😀
GamzeCan Sinemiraz arbustoo Kdrye Baby_is_loading Nurcin Lavantam Seyma95 Ozy Yalinn8 Minikkusunannesi guliz35 mercimek1994 DilarArslan Elisgoc Babyborn Fattma Esindemirandir Seden Sinemiraz kızlar posta yazmayı unuttum hepinizi üşenmedim tek tek etiketledim😂 biz ne zamandır cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz hemen gittik kücük kücük bi kaç kıyafet aldık bebise hemen kaynanam basladı 7. Aydan önce bisey almayın diye ne demek istiyor yani ? 7. Aya kadar bebeğim risktemi? Niye insanın hevesini kırarlar. Ayrıca biz milyader değiliz ki bi ton alıncak sey var her aylığımızda kücük kück biseyler alıp koyarız dedik. Bunda kötü bisey mi var?? İnsanın sevinmesi lazım ya.. biraz insaf dimi
arbustoo Sinemiraz oh oh ne mutlu size allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Şuan doktorum martın ilk haftası diyor.
GamzeCan Sinemiraz yaa benmde diğeri kız olur insallah Allah herkesin gönlüne göre versinn❤️ 16 mart canım senin?
Sinemiraz GamzeCan benim de 17 mart görünüyor ama doktorum 7si 8 si gibi alırız dedi ilk doğum sezaryen olunca 😔
Merveoz GamzeCan 16. Haftamda kız dedi suan 19+5 haftadayız bebişim gizledi kendini ama doktorum kemik yapısına göre kız dedi yine 😂🤗 hayırlısı bakalım detaylı ultrasona gircem netleşir ozaman herlde
GamzeCan Baby_is_loading bende 18+3 te öğrendim aynıyız nerdeysee sağ salim kucağımıza alırız insallahh😊🙏🏻
Aysesare Nurcin Ahahajha bende tam tersi kız istiyordum erkek ismi hiç düşünmedim 😂😂😂😂 oğlum oluyor 😂
Seyma95 GamzeCan bende geçen hafta bugün öğrendim 19+3deyiz şimdi içimde küçük bi oğlan çocuu varmış 😂 😍😍😍
Ozy GamzeCan Bizimkide 80% erkek benim sabah kusmalarim bitmedi ama cok daha iyi hissediyorum kedimi bazen pit pit diye karnim atiyor tekmeleri daha hissetmiyorum sizler tekmeleri hissediyormussunuz yoksa daha erkenmi buarada 17+3 Haftaligim
GamzeCan Ozy daha ben tam anlamıyla hissetmiyorum bile 18+4 teyim doktorum 3 4 hafta zamanı var dedii😣 değilki tekmee 😣 insallah biter ya benmde cok kötüydü bi süre kullandığım ilacları kestim kendime geldim