Nuraysss Bnmde bugun kontrolde 1 kilo çıktı 28+0. Riskli gebelik perinatoloji takipliyim. Doktor az buldu 1200 olmasını beklerdk bu haftada dedi. Multivitamin verdi sabah akşm içmem için
Yesilerik Zehraaxdnz 28+6yım şu an dün gittim kontrole ben çok kilo aldım 50 ile hamile kaldım 70 kiloyum 🥲
Zehraaxdnz Yesilerik ay kuzum yine zayif hamile kalmişsin benim boyum 1.76 73 kiloyla hamile kaldim suan 84 üm umarim doguma kadar 100 leri gormemmm yaaa 🤣🤣 millet nasil iki uc kilo aliyor cok sasiriyorumm
Syd53 Zehraaxdnz birimde bugün 28+0 1252 gr çıktı bana da zayıf geldi ama yorumları okudukça hemen hemen herkesin bu civar da kiloları içim rahatladı
Anneperi Ahuum Görümcem 2 haftada muz yiyerek kilosunu normale getirdi haftasından gerideydi doğuma az kalmıştı
Zehraaxdnz Ahuum canim seker varsa riske atma seker tehlikeli bir durum doktoruna sor uygun gorurse aksam 5 ten once bir bardak sut bir tane muz ye
Yesilerik Ahuum 1 bardak sütle muz ye şekerini etkilemez yanında süt olduğu için bebeğe de kilo yapar 😊
Yesilerik Zehraaxdnz Ben de şaşırıyorum gerçekten ben çok hızlı aldım neden bilmiyorum çatlak falan oldu mu sende🥲
Helinozan Zehraaxdnz iyi bnce bnde sizinle ayni haftaym 1175 grm perşembe gunu gittim oyle dedi doktor eltimde bu haftadayken 2 kiloymus bebegi sasirdim ama doktorm iyi dedi kilosu
Gizem_alan Hergun muz yiyorum tahin pekmez ayni sekilde yoğurtla aram yok ama arada zorluyorum ceviz kuru uzum peynir haslanmis yumurta ve bol bol meyve etle de aram cok iyi guzel ilerliyor simdilik kilosu