Mavikalem 2prensesannesiiii Doktor belli bir tarih vermedi mi ? 20 hafta evet iyi net belli olur bir de giderken mutlaka çikolata ye bebek hareketsiz olursa dönmediği zaman bazı organlarına bakamıyor doktor
2prensesannesiiii Mavikalem hep çikolata yiyorum 11+1 de hareket etmedi hiç 13+1 de minik ejderya gibiydi kıpır kıpır üstüne bide elini cinsel organıyla kapatmış ayaklarını kıpırdatıyordu 🥲😂
Mavikalem 2prensesannesiiii 🤭🤭 benim ki de hep yüz üstü yatıp bağdaş kuruyordu. Doktor dürtüyordu dönsün diye inadına dönüp bağdaşı bozmuyordu. Doğuma kadar 2 ya da 3 kere gösterdi cinsiyetini 😁😁
Mavikalem 2prensesannesiiii BU bebekler bize inat yapıyor 😂😂 bir de ben çikolata yiyip giderdim inadina uyurdu. Doktora dedim çikolata yedim de geldim guya diye o da herkeste fayda etmiyor o dedi 😂😂
2prensesannesiiii Mavikalem eveeet inat vallahi birincide işe yaramadı 2. Gidişimde işe yaradı kıpır kıpırdı maşallah 🥰
2prensesannesiiii Siem24 önemli bişey değil ama kafama taktım tek drda kalmak istemiyorum hem detaylı olurum hem prof dr ne olduğunu anlar🙏🏻