kivicik 2prensesannesiiii 21+3 . 21 ile 22. Haftalar en net yorumların yapıldığı haftalar. Ona göre planlayabilirsiniz🌸
2prensesannesiiii kivicik 21 haftamda ocakta artık o zaman 18 hafta da yapılıyor diye bişey okudumda 21 de yaptırırım bende 🥰🙏🏻
kivicik 2prensesannesiiii 20 de başlanıyor genelde ama en uygun hafta 21 il 22. Hafta . Randevu alırken mutlaka soruyorlar zaten. Daha erken haftalarda randevu vermiyordu benim gittiğim yer🙂
Papiiii 2prensesannesiiii 18-22 arasi yapilio ama 18 erken bebegun organlari hepsi tam anlasilmasi tam bakilmasi icin en iyisi 20 21 hafta
QUEEN0888 2prensesannesiiii Evet canım)Yüzü tam göründü.Hatta ındıkı haftamda o haftamdakı fotosunA bakıyorum aynı yüz bırazcık)yanakları olgunlaşmış😄
2prensesannesiiii kivicik yaaa öyle mi ben kliniğe gideceğim prof dra aralık ortası arar randevu alırım ocak ayına artık önceden randevu alınıyormuş 🙏🏻 20 ya da 21 de giderim hayırlısıyla yüzleri oturmuş oluyormu ya 🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Papiiii ben de öyle yapacağım 20 ya da 21 hafta arasında giderim bunun için 6 7 haftamız var ama aralık ortası ocak ayına randevu alırım 17 haftamda arayıp randevu alırım artık 🙏🏻 20 haftam için alırım belki çünkü kafamı kurcalayan bişeyler var
kivicik 2prensesannesiiii göz oyuntuları biraz daha farklı görünüyor son zamanlara göre tabiki :) ama genel anlamda az çok herşeyi görünüyor 🧡 zaten tek tek hepsini inceliyor parmaklarını sayıyor. Açıp kapatma hareketlerine kadar gözlemliyor ve raporluyor.
2prensesannesiiii kivicik yaaa ne güzeeel benim bunun için 6 7 haftam var 20 21 haftam için 🥰🙏🏻 Gideceğimiz dra 1 2 ay önceden randevu almamız gerekiyormuş aralık ortası alacağım randevu🙏🏻
kivicik 2prensesannesiiii 🧿maşallah. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸 uzun uzun izlemek çok güzel bi duygu. Tepeden tırnağa şu şurası diye anlatılıyor😊
2prensesannesiiii kivicik 🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Ne güzel duygulaar sabırsızlıkla sağlıcakla bekliyorum o günleri🥰🙏🏻
2prensesannesiiii 1erkekkannesiiii kısmetse ben de 10 ocağa randevu alırım o halde 🥰🙏🏻 Erken randevu alınması gerekiyormuş 3 hafta sonra alırım randevuyu da 🥰🙏🏻 6 haftam var aralık ortası ya da son haftası alsam istediğim günü verirler heralde
1erkekkannesiiii 2prensesannesiiii evet canım çok yoğunluk oluyor 15-20 gün önceden al en az. Ben 1 ay önceden almıştım