Adel3 Annesininportakali53 bizimde son 10 ama hiç belirti yok💁🏽♀️ doktor 4 gün önce rahim ağzı yumusamaya baslamis dedi o kadar. Çok stresli bir bekleyiş
Fatmaztrk Annesininportakali53 annesinin portakali ilk baştan beri birlikte gidiyoruz benimde son 9 🤗 ama bizimki planlı sezeryan
HSena38 Annesininportakali53 kavuşmaya son 6 ama aynı şekilde kanalda yerini aldı her gün bekliyoruz gelen giden yok galiba kapının deliğinden bakıyor tövbe tövbe 🤣🤣🙊 Hayırla sağlıkla kavusalim hepimiz insaAllah 🌸
Seraykaraca Annesininportakali53 bizim günlerimizin aynı ☺️ benim henüz kanala girmemiş ama biraz daha aşağı inmiş demişti geçtiğimiz perşembe günü. Daha doğurmazsın dedi doktorum ama bakalım ne zaman gelecek 😊 Bu arada size özelden yazmıştım anahtarlık görseli atmıştım baktınız mı acaba? 😇
Annesininportakali53 Seraykaraca görmedim hiç kuzum Allah allah karıştı mi acaba 🤔 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz🧡
Annesininportakali53 Sacmalama_engiinn nişan dogum belirtisi sümüksü bir yapıda oluyor tikac görevi görüyor kırmızı ,sari,seffaf olabiliyor Google den bakabilirsin canim
Tubacngl Sacmalama_engiinn Google gebelikte nişan yaz görsellere bak Çıkıyo fotoğraf tabi miden bulanmayacaksa bak
Annesininportakali53 TeoMom sjsjjs bana da aynısını o haftada dedi hatta memleketten ailemi çağırdık 38+5 oldum ama gelen giden yk pazartesi tekrar kontrolüm var bebek isteyince geliyor valla doktor anlamiyor 🤭🤣
TeoMom Annesininportakali53 Hadi ya benimkilerde pazartesi geliyor😂 artık diz dize otururuz beraber baktım doğmuyor sezeryana alın beni derim😂
Annesininportakali53 Serdemm bebek kanalda 2-4 hafta kadar kalabiliyor bana 36. Haftada kanala inince beklemez o dedi 38+5 oldum hala gelmedi açılma olmasına rağmen 🤣