girl_boy_annesi bademlikurabiye_ valla hiç sanmıyorum bence Doğumun açılma ile alakası var benim 18 saat Suni sancı ile doğdu tabiki kanala girmediği zaman doktorum sezaryen oluyor demişti
TeoMom Annesininportakali53 Bende bugün 36+3 günlüğüm doktora gittik eli kulağında çok durmaz 1 hafta on güne doğurursun dedi bir heyecanlandım Şafak 40 haftaya göre son 24 bakalım oğluş ne zaman gelecek🥰
Annesininportakali53 TeoMom sjsjjs bana da aynısını o haftada dedi hatta memleketten ailemi çağırdık 38+5 oldum ama gelen giden yk pazartesi tekrar kontrolüm var bebek isteyince geliyor valla doktor anlamiyor 🤭🤣
bukett1 39+1 son 6 gün görünüyor. Rahim yumuşaması, açılması ve bebek kanalda. Ama ne gelen, ne giden var. Sancımın gelmesini bekliyoruz. Haftaya kontrolüm var..😔
Serdemm Kızlar ben 37+3 um bugun doktor kontrolum vardi altan muane etti beni ve bebisn kanala indini soledi nts sancim cikmadi acilmamda yok ama doktor 2 3 gune kdr suyun gelebilir dedi bebegin kanala inipte uzun sure bekleyen oldumu dogum icin acaba?
Annesininportakali53 Serdemm bebek kanalda 2-4 hafta kadar kalabiliyor bana 36. Haftada kanala inince beklemez o dedi 38+5 oldum hala gelmedi açılma olmasına rağmen 🤣
Meliketaka12 Annesininportakali53 40+0 olduk kızımla ama henüz herhangi bir belirti yok🙈 bugün kontrolümüz olacak bakalım hem nst hem de alttan muayene edecek doktorum inşallah hepimiz hayırlısı ile alalım bebeklermizi kucağımıza🤲🏻🥰
Mlkrshn Tubacngl benimde son 14 gün ama adet ağrısı gibi ağrım uzannca dahan çok belime ağrılar gryor ve çatı muayenesinden beridir iki gündür lekelenmem var
Tubacngl Mlkrshn Benimde senin gibi adet ağrısı gibi ve nerdeyse sürekli oluyo bu ağrı bebek kanalda diye böyle ağrıyormuş
Berfindmrcan21 Annesininportakali53 Ben seni doğurdun sanıyordum çünkü her yerde sen vardın en son 38 deydin görünce şok oldum
Annesininportakali53 Berfindmrcan21 kız ne doğurması dogum hikayemde gelemedim daha 🤣 Insallah sağlıkla alırız hepimiz kucagimiza