Bsrerkk Yalinn8 amin inşallah ama uykusuzlukla başım dertte gece bi uyanıyorum sonra uyuyamıyorum gün boyu da uyuyamıyorum
Yalinn8 Bsrerkk o da sarsıyordur mutlaka, bu bi surec, hem zor hem heyecanli hem mucizevi, hepimiz baska baska sendromlar yasiyoruz ama en onemlisi bu sureci guzel tamamlamak, saglikla gelsin kuzular🙏🏻
Seldaapk BehiyeGrel 21+1 im sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım üstelik ben düzenli süt içiyorum hergun ayran yoğurt zaten çok severim bende bu şu anda düzelebilecek bir şey değil çocukken hiç içmezdim süt kemik yapım çok zayıf o yüzden şimdi de ne yesem ne içsem sonuç değişmiyor 😣
BehiyeGrel Seldaapk geçmiyor valla ağrı azalması için bişi yapıyormusunuz ? Ne yapsam geçmedi sabahın köründen beri😔
ZeyooZ BehiyeGrel erken olmus sende 😕 benim de ellerim uyusuyo kafayi yicem artik sinirden guya magnezyum ilac iciyorum
HaticeNur BehiyeGrel Benimde bacaklarım çok ağrıyor bazen resmen tıkaniyorum tahlil yaptı dr magnezyum çok düşük çıkmış hatta benim sancim vardı şancı bile yapıyormuş oda magnezyum eksikliginden dedi ilaç verdi git sen de istersen çok zor yoksa bacak agrisi
Seldaapk BehiyeGrel yüzmemi söyledi doktor bana havuza yazıldım aslında iyi geliyor yüzmek ama kayıp düşeceğim korkusu yüzünden gidemiyorum düzenli 😣
Kadze BehiyeGrel sade sods iç süte nesquik koy bnde sade icemiyorum malesef kendmi bildim bileli yogurt süt tüketmem cozum olarak süte nesquik yogurda pekmez koyup tüketiyorum daha kolay geliyor hem yemesi içmesi
Senemseninle BehiyeGrel Amin canım hepimizin ne süt ne yoğurt ne ceviz 😯Sıkıntı Allaha emanet gidiyoruz bakalım
Seldaapk BehiyeGrel yazın denize giriyordum çok iyi gelmişti simdi denizde yok yüzmek gerçekten hamilelikteki en güzel spor bence ama işte havuzda dusucem korkusu var napcam bilmem gidiyorum arada bir ama valla korka korka 🤣