Pskglzr Merhaba hanımlar, 34. Haftamiza girdik. Plates topu ile yapılabilecek, doğumu kolaylaştıracak hareketler için önerebileceğiniz instagram veya youtube sayfası var mı?
Ilayy_da Bende antrenörüm ve şu an gebeyim. İnstagram da Elçin Demirel sayfasına bakabilirsin. Ben henüz incelemedim sayfasını ama.
Bilgeaknn Ilayy_da merhaba antrenörmüşsünüz size bişe danışmak isterim bende 2 aylık gebeyim doktorum spor yapabilirsin dedi buna engel bir durumun yok dedi . Ben de dün ara verdiğim spora tekrar başladım bisiklet koşu bandı yerde yatar pozisyonda dış bacak iç bacak çalıştım ve de skuat son olarak da oturarak koldan ağırlık çekme bırakma çalıştım . Beni de antrenörlerim yönlendirdi gebe olduğumu biliyorlar . Ama bugün biraz kasık sancılarım var sizce bu uzun süreden sonra ilk başladığım için mi yaptığım hareketlerden dolayı mı ?
Ilayy_da Bilgeaknn açıkçası ben çalıştığım gebe üyelerime yüklenmemeye özen gösteriyordum. Daha önceden spor geçmişi ve alt yapısı olan biri bile öncelikle yürüyüş ile başlamalıydı bu hareketler sakıncalı. Squat bisiklet koşu bandı gibi yaptığınız durumlar güç gerektiren ve kasıntıya sebep olabilecek hareketler. Bence ilk etapta nu kadar kendinizi zorlamayın. Yürüyüş ve küçük kısa antrenman durağan hareketler ile adaptasyon sağlayın derim.