ranaclsknn Pamuksekerimmm Doktorun verdiği hiçbi ilaç geçirmedi ılık suyla yıkayıp fito kremi sürüyordum o dindirdi azda olsa çok su içmen lazım çok etkiliyo. Hametan krem herşeye iyi geliyo bide onu deniycem deri üzerinde diye zarar vereceğini düşünmüyorum son 1 ayım kaldı . Ama dayanılmaz kaşıntı
Pamuksekerimmm ranaclsknn Donaxyl ve travazol kremi aynı anda kullandım geçti benim şuan 3 haftamız kaldı doğuma bizim bi sıkıntı yok tavsiye ederim 👌geçmiş olsun 🙏
ranaclsknn Pamuksekerimmm Teşekkür ederim 🙏 doktor bu sefer donaxly ile canesten diye krem verdi. Şuanlık geçti sayılır inşAllah tekrarlamaz. Benimde son 39 gün kaldı uygulamaya göre, Rabbim yardımcımız olsun inşAllah 😇
Elvancn Kbr ne işe yariyor sirke icecekmiyiz ben surkeli geçmeyen enfeksyon var idra ryolu akıntım sarı idrar rengim köyü sari geçmiyor geçse yine oluyorum 20 haftalık hamileyim hep idrar yolu enfeksiyonu baş edemiyroum ya sebebi ne bilmiyorum
Kbr Elvancn idrar yolu enfeksiypnuna iyi gelıyor mu bılmıyorum ama mantara iyi geliyor o suyla taharet almak hatta sirkeli su tüketmek
Gamzeeee16 Pamuksekerimmm yaşadııımmm amannn ne berbattı o günler hayatım sirkeli suyla taharet al elinden geldiğince anında etki ediyor ve ben artı olarak travazol kullandım çok şükür geçti
Cnsu2 Bende yasadim 8 gün kadar sürdü fitil ve krem kullandim fitil çok yaktı hemende geçmedi sanki hic geçmeyecek sandım sonra şükür geçti 🙏 çok kötü bişey