Hatice_aslankan Bana hep senin çocuğun erkek geç gelir diyorlar acaba doğru mu bu şuan uygulama göre 30 günüm kaldı ama en son doktora gittiğimde 1 hafta önde gidiyordu çok sabırsızlaştım iyice heyecan dorukta
1erkekkannesiiii Mustafayigitvebeytugannesi pardon bilmediğim için soruyorum maksimum 41 hafta beklenir sonra alınması gerekir diye biliyorum o kadar çok neden bekletti doktorunuz? Kakasını yapmadı mı
Mustafayigitvebeytugannesi 1erkekkannesiiii kendi sancimi bekledik özele gidiyordum suyumda üstelik fazlaydı ve bebekte saglikliydi o yüzden bir sorun görmedi bekledik saten kendi sancimda gelmedi 6 saatlik bir suni sancıyla doğurdum hatta ilk doğumum 43 hafta 4 kilo olmasına rağmen kolay oldu suyumuda doğum anında patlattı doktorum. İkinci 39+5 olmasına rağmen çok aşırı zordu ya 3.500 kilo doğdu ama 24 saat suni sancı aldım kendi sancim hiç gelmedi. Şuan 17 haftalık yine hamileyim ve doğumdan korkuyorum 😐
emirtosveannesi Hatice_aslankan bende 36 haftaligim bir kaç gün önden gidiyor gelişimi bana da sen erken dogurursun diyor her gören anlayamadım niye aslında daha aşağı inmedi karnim çok merak ediyorum hangi zamanda nasıl gelicek 😅 sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebislerimiz💙
Hatice_aslankan BadoDe hem bebeğiniiz dönmüş mü ben hala bilmiyorum doktora göre bende 37 olucam inşallah sağlıkla doğar kucağımıza alırız
BadoDe Hatice_aslankan Bebeğim 32. haftadan beri dönük aslında ama ne zaman gelecek bilmiyorum sancım yok, nişanım pazartesi günü geldi 🙄 beklemedeyim yoksa 38.5 ta alınacaktı. Sağlıkla sıhhatle eksiksiz noksansız gelsin bebeklerimiz
Hatice_aslankan BadoDe ayy yakın ama az kalmış benim daha var çok güzel Bi duygu ama Bi o kadar da tedirginim
girl_boy_annesi Hatice_aslankan 36 haftalık erkeğe hamileyim kızım 39+4 gelmişti buda 40. Haftadan önce gelmez gibi geliyor😅
Biroglanannesiii Hatice_aslankan 39 da mecburi sezaryen oldum ama olmayıp bekleseydim daha duracak gibiydi ne su gelmesi ne sancı hiç bir şey hiç tersti benim bebeğim dönsün diye yapamadığım egzersiz haraket kalmamıştı ona rağmen ne döndü ne de normal doğuma belirgin bir işaret vermişti ama bu demek değil ki erkek çocuğun geç gelmesi gibi bir şey var her bebek farklıdır